Délmagyar logó

2019. 02. 20. szerda - Aladár, Álmos 1°C | 12°C Még több cikk.

Apja miatt lett öngyilkos a brit sakkbajnok lány

Szexuális bántalmazással vádolta meg az apját két évvel ezelőtt az a brit sakkbajnok lány, aki júliusban követett el öngyilkosságot. Az apa ellen folyó tárgyaláson most a rendőrség felvételeit használják fel, amely 2004-ben készült a lány vallomásáról.
A 19 éves Jessie Gilbert egy hotelszoba ablakából ugrott ki. Előtte azonban elmondta, hogy édesapja először 8 éves korában molesztálta. A most 48 éves Ian Gilbert a Royal Bank of Scotland igazgatója.

Ahogy a lány leírta, a férfi belopózott a lány szobájába, és miután megerőszakolta, azt mondta neki, hogy senkinek sem beszélhet a történtekről. Az erőszakoskodás a lány 13 éves koráig tartott.

Az apa tagadja a vádakat. Mr Gilbert - akit a bírák erőszakosnak és hatalmaskodónak jellemzett - szidta lányát, és hülyének nevezte őt a bírák előtt.

A lányt - aki Oxfordba készült orvosi egyetemre - még 2004-ben hallgatta meg a rendőrség, miután barátainak mesélt az esetekről.

Erről magnófelvételt készítettek, amelyen Jessie így írta le az első alkalmat: a kezét a számra tette, amikor lehúzta a pizsamámat, és megerőszakolt. Nem sikítottam és nem tettem semmit, mert a kezét végig nem vette le a számról, és nagyon féltem.

Azt is elmondta, hogy gyűlöli az apját, és soha többé nem akar sem találkozni vele, sem beszélni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lemezt jelentetett meg Pelé

Pelé fényes futball és sportdiplomáciai karrier után énekesként próbál szerencsét. Az egykori… Tovább olvasom