Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Bodnár egy év felfüggesztett börtönbüntetést kapott

A Nyíregyházi Városi Bíróság bűnösnek találta Bodnár Lászlót, a Debrecen labdarúgóját halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségében, és egy év börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását egy évre felfüggesztette.
Az MLSZ tájékoztatása szerint a válogatott hátvéd mellékbüntetésként 250 ezer forint pénzbüntetést kapott, illetve másfél évre eltiltották a közúti járművezetéstől.

Az ítéletet az ügyész, valamint Bodnár László és védői is tudomásul vették, így az a mai napon jogerőre emelkedett.

Olvasóink írták

60 hozzászólás
 • 60. Manitu007 2009. szeptember 12. 09:05
  „Őszintén szólva nem is vártam mást.Akkor lepődtem volna meg ha ugyan úgy zajlik le mint egy átlag embernél.Ha Én ültem volna a volán mögött ,biztos ,hogy nem csak alkoholra tesztelnek.Ezzel nem azt állítom ,hogy kábítószer hatása alatt állt ,de érdemes lett volna arra is letesztelni.Arról nem is beszélek,hogy pár napja még azt vizsgálták ,hogy mekkora sebességgel hajtott.Én azért megnézném az autója fedélzeti computerét.Mert ennél a kategóriánál már mindent rögzít.S lehet itt magyarázkodni ,hogy részeg volt ,szerencsétlen ,meg ,hogy az út közepén kerékpározott.Biztos vagyok benne ,hogy nem 30-cal lépte át as sebesség határt.Leszakadt a feje szerencsétlennek ,s több méterre elrepült.Engem téged vagy a munkatársadat ,biztos meghurcolták volna ,s még 1.5 év múlva se jutna el az ügyed bírósági szakaszba.De úgy látszik élnek még azok a vonalak amik a komcsi rendszerbe kiépültek."Szóljatok már le ,hogy minél gyorsabban zárjátok le az ügyet ,de ne legyen ám a gyereknek semmi baja".
  Nevetséges ,s elszomorító egyben.250 ezer forintos büntetés,20 egy két milliós autóval gázolt halálra egy embert .A motorháztető javítás többe kerül ,nevetve kifizeti.
  Engem biztos beutaltak volna a nagyfai szanatóriumba 1 évre”
 • 59. Léni 2009. szeptember 12. 08:11
  „Ezekszerint tudnak a biróságokon gyorsan is dolgozni? Ki kell érdemelni ezt is.”
 • 58. spiler 2009. szeptember 12. 07:52
  „de gyors volt a MAGYAR BÍRÓSÁG MOST!!!!”
 • 57. comet 2009. szeptember 11. 21:41
  „hát igen, könnyű azoknak, akik mindig betartják a sebességhatárokat, és ahogy kiérnek egy településről mindjárt fellökik a refit, persze csak sötétedés után, ha beérnek fordítva stb. Ők biztos észrevették volna az út közepén szlalomozó kerékpárost az éjszaka közepén, és kikerülték volna, mert nappal frissek és figyelmesek, de éjjel is éberek mint a bagoly.
  Sajnos sokan nem vagyunk ilyen tökéletesekés hibázás esetén ezért fizetni kell, ami rendben is van. Hogy mennyit azt a bíró dönti el, és nem baj ha mérlegeli a körülményeket, mert más súlya van ha szándékosan gombáznak el valaki, más ha szabályosan közlekedőt jó látási viszonyok között, és más ha út közepén biciklizőt rossz látási viszonyok között. Mert nem mindegy, hogy valaki nappal kerekezik az út közepén, vagy éjszaka.
  Mert a látási viszonyoknak megfelelően kell közlekedni, de mindenkinek.”
 • 56. Vöröske 2009. szeptember 11. 21:33
  „Számomra a leggusztustalanabb az,hogy a "hős focista" még mindig nem ment el a családhoz részvétet nyilvánítani.Azt mondta majd a bírósági ítélet után megy el.Most majd oda megy,hogy bocs de ez van!”
 • 55. kalifa 2009. szeptember 11. 20:56
  „51. reneee
  Kívánni? Ne magyarázd félre amit írtam! Nem kívántam egyik szeretted halálát sem!!!!
  Mindazonáltal egy kicsit elgondolkodhatnál!!!
  Bárki más, egyszerű honpolgár, egészen más ítéletet kapott volna! Ez az ami piszkálja az emberek érzéseit!
  Valahogy nincs meg a megfelelő egyensúly! Egy élet odalett. Az ára=250.000,- Ft. Ahogy Te magyarázod az esetet, az enyém, a Tiéd és bárki másé is csak ennyit érne??
  Ha pl. egy orvos aki 24 órás ügyelete után valami hibát vét, de éppenséggel nem hal meg a beteg csak valami "gixer" történik, akkor mit kap? Ő is ember és véthet hibát, de biztos lehetsz benne, hogy nem szándékosan teszi, mégis meghurcolják! Őt nem ilyen "kapsz egy fekete pontot, de máskor ne csinálj ilyet" ítéletet kap! Gondolkodj már! Egy élet odalett!!! Vegyek vissza? Vegyél Te is! Csak egy picit használd azt a valamit ami a fejedben van.”
 • 54. nagytalpú 2009. szeptember 11. 20:40
  „rozsdás ! naaagyonn igazad van !!!!
  elmegyün futkosni (séta) a gyepre és máris nem kapunk annyit nemde bár.....”
 • 53. Rozsdás 2009. szeptember 11. 20:25
  „Ezért én kaptam volna minimálissan 5-évet!!
  De ha atörvény elött mindenki eggyenlő akkor ennyivel egy halálos balesetet ahol bűnösnek találtatik az elkövető nem lehet megúszni!!!”
 • 52. gróf 2009. szeptember 11. 20:21
  „,,Szegeden ápolt gyermekét látogatta megy egy gyógyintézetben Gulyás Sándorné, 25 éves, Komló, Zrínyi utca 18. szám alatti lakos, büntetlen előéletű. A gyógyintézet portásfülkéjéből ellopott egy zsebrádiót, majd eltávozott anélkül, hogy gyermekét meglátogatta volna. Második esetben a Teréz utca 37. szám alatt a ház egyik lakásából lopott el három aranygyűrűt, mintegy 4 ezer forint értékben. A szegedi járásbíróság Gulyás Sándornét 1 év 6 hónap fegyházra ítélte" (1974 február 23., szombat).”
 • 51. reneee 2009. szeptember 11. 19:59
  „48!

  Na jó, ráuntam!
  Nem is értem miért nem olyan ítéletet hoztak amiben ez áll: Kínozzuk meg, akasszuk fel, trancsírozzuk szét aztán daráljuk le és végül etessük meg a kutyákkal....

  Másik!
  Mi az, hogy "Lett volna a TE barátod-férjed-szülőd az áldozat!" "LETT VOLNAAAAA"????
  Vegyél vissza! Én kívántam egyik szeretted halálát sem!
  És még te jössz nekem a stílussal??? Ugyan-ugyan!”
 • 50. skunkfun 2009. szeptember 11. 19:39
  „Ezt a gusztustalan ítéletet! A magyar igazságszolgáltatás szégyene!
  Hiába, egy Császár Előd nem kívánatos személy lett, mert elütött egy rendőrt, majd felfüggesztettel megúszta - neki nem gyorsított eljárása volt. Ezt a focistát pedig isteníteni fogják a drukkerek. Hányok az egésztől!”
 • 49. kalifa 2009. szeptember 11. 18:19
  „Világosítson már föl valaki....
  Ha valaki ilyen helyzetbe kerül, mint a gázoló, tehát elítélték (ha felfüggesztve is) minden különösebb gond nélkül mehet külföldre? Nyugodtan leléphet az országból?”
 • 48. kalifa 2009. szeptember 11. 18:15
  „43. hozzászólás reneee:

  Igazad van!
  Tényleg vannak dolgok amiket szívesen nyalok, de megnyugtatlak, nem flex az! :)))))))))))
  Egyebekben, ha visszanézed a commenteket, már előbb használtam az a jelzőt, mint flex! :))))
  Másrészt viszont, jobban tennéd, ha egy kicsit magadba néznél! Lehet, hogy flex nem tökéletes, sőt biztos.
  Én sem vagyok az. De megnyugtatlak, Te sem! Ezzel a stílussal meg pláne!
  Ami meg az igazságszolgáltatásunkat illet... nos... én úgy gondolom, a commentezők zöme inkább ezen van kiadva! Ha belelesnének a gépedbe (de azt hiszem bármelyikünk gépébe) biztosan találnának valamit ami nem 100%-ig jogtiszta. Azért pedig akár 8 évet is kaphat az akinél ez előfordul. Ellenben ha elütsz valakit, megúszod 250 eFt-al??? Szerinted ez normális???
  Lett volna a TE barátod-férjed-testvéred-szülőd az áldozat! Akkor tuti nem így beszélnél!!”
 • 47. faQtya 2009. szeptember 11. 17:58
  „Pénz beszél...
  1, Milyen érdekes, hogy nem hozták nyilvánosságra, mennyivel ment "a hős"
  2,. Kivilágítva+mellényben ment az ittas kerékpáros, tehát több száz méterről észrevehető lett volna
  3., Sajnos már láttam lakott területen kívül elütött kerékpárost. Igaz, nem élte túl, de akkor sem szakadt le semmije.
  4., Felháborító, hogy egy ilyen "sportoló" így megússza. Remélem, azért a lelkiismerete rendesen tönkreteszi az életét... bár a bírói itélet ("ugyan már, ha felfüggesztett, akkor nem csináltam komoly dolgot") és a sportpszichológus (akit a mi adópénzünkből fizetnek) helyrerakja a pici lelkét...
  5., UNDORÍTÓ ez az egész eltussolós eljárás
  6., A fentiek természetesen nem mentesítik az ittasan kerékpározót”
 • 46. szatyi 2009. szeptember 11. 17:56
  „Azért az ügyésznek "illett volna" fellebbezni! Már csak a látszat kedvéért is. Így nagyon kilóg a lóláb!”
 • 45. Johnson 2009. szeptember 11. 17:48
  „Ilyen sokáig elhúzódni egy pernek nonszensz,meghozhatták volna rövidebb idő alatt is az itéletet,mondjuk másnap reggel,és akkor nem borzolná senki kedélyeit! """250 ezer forint pénzbüntetés""" -annyit költök cigire félévente,de dúrva!!”
 • 44. LukSzusz 2009. szeptember 11. 17:44
  „Urak,pénz beszél,a kutya ugat.
  Azon csodálkozom hogy nem a biciklis kapotzt posztomusz 6 évet,isten nyugosztalja,”
 • 43. reneee 2009. szeptember 11. 17:37
  „38!

  Zsák a foltját...!
  Nyalógép!
  :)”
 • 42. reneee 2009. szeptember 11. 17:21
  „Ja, és még annyi, hogy mind a ketten hibáztak rohadt nagyot de ez baleset volt. Ne állítsd be úgy a dolgot mintha gyilkosság lett volna! Nyilván nem direkt ütötte el a szerencsétlent! Basszus mit képzelsz te magadról? Ki vagy te? Egy önmagát mindenkinél többre becsülő alak akinek fingja nincs mit érezhet az az ember aki akaratán kívül de része volt egy ember halálában! Ne aggódj! Börtön nélkül is meglesz egy életre a büntetés neki! Te csak ítélkezni tudsz de ha te lennél a bőrében nem osztanád ennyire az igét! Szállj le a földre mert úgy nézem nagyon kivagy magadtól, mintha tökéletes lennél! De el kell szomorítsalak, te sem vagy az!”
 • 41. sapka 2009. szeptember 11. 17:21
  „Jó pár évvel ezelőtt olvastam pont a Délmagyarban egy cikket. Egy autós halálra gázolt a Sándorfalvi úton egy részeg, fekete kabátos, kivilágítatlan kerékpárost! Az autó 82 km/h sebességgel közlekedett (akkor 80 km/h volt a sebességhatár), városi fényszóróval, tehát tulajdonképpen a sebességhatáron, szabályosan. Az autós ott két évet kapott mondván, ha felkapcsolta volna az országúti fényszórót elkerülhette volna a balesetet! Ha jól rémlik csak a sokadik tárgyaláson sikerült a védőnek egy felfüggesztettet kiharcolni!”
60 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Európa-bajnok a német női labdarúgó-válogatott

A német csapat története során hetedik, sorozatban ötödik alkalommal diadalmaskodott. Tovább olvasom