Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Eladó a Vasas

Tulajdonosi programot indít a Vasas Sport Club a labdarúgó csapat eladására. A piros-kékek 1,5 millió forintért árulnak egy százaléknyi tulajdonrészt.
A labdarúgó csapatban 1 százaléknyi aranyrészvényt megtart magának a Vasas, a többi 99 százalékot lehet megvenni. Egy százalék 1,5 millió forintba kerül, a tulajdonostársnak emellett évente további 2 milliót kell a focira költenie. Egy vásárló, magánember vagy cég maximum 10százalékot szerezhet meg, az indoklás szerint azért, hogy a jövőben ne egy-egy mecénástól függjön a labdarúgó csapat jövője.

A vásárlók tulajdoni hányaduk arányában jutnak döntési joghoz a taggyűléseken, illetve reklámfelülethez az Illovszky stadionban és az egyesület honlapján. Ezen kívül jár még egy kétszemélyes kombinált VIP belépő, amely érvényes a Vasas összes csapatsportágára.

A Vasas nemrégiben szurkolói támogatói programot is hirdetett, amelyben tetszőleges összeggel (minimum 5000 Ft-tal) lehet hozzájárulni a csapat működéséhez. A 2009. április 30-ig befizetett 20 ezer Ft, vagy ennél nagyobb összeg befizetése esetén a Vasas kombinált bérletet ad ajándékba és a szezon végén az Illovszky hagyatékból értékes ajándékokat sorsolnak ki.

A 2009. májusától befizetett 20 és 40 ezer forint támogatás esetén éves jövő évi labdarúgó bérletet adnak a befizetőnek, 40 ezer forint felett kombinált bérletet jár ajándékba.

A Vasas labdarúgó csapatánál tavaly év végén szállt ki a korábbi többségi tulajdonos, Jámbor János. Az új befektetőt egyelőre nem sikerült megtalálni, egy darabig úgy tűnt, hogy egy olasz csoport lesz a befutó, ám az üzletet nem kötötték meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fehér helyett Vadócz az albánok elleni keretben

Nyaksérülése miatt kedden este kikerült az Albánia elleni idegenbeli mérkőzésre készülő válogatott… Tovább olvasom