Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

Súlyosan megsérült Dzsudzsák

Dzsudzsák Balázs súlyosnak tűnő vállsérülést szenvedett klubcsapata szombati bajnoki mérkőzésén, így veszélybe került a szereplése a magyar labdarúgó-válogatott soron következő két Európa-bajnoki selejtezőjén.
Vörösbaranyi József, az orosz Anzsi Mahacskalában légióskodó játékos menedzsere az MTI érdeklődésére elmondta: a futballista a Rosztov elleni találkozó elején - az egyesület honlapja szerint a hetedik percben - sérült meg, s az első gyanú szerint kulcscsonttörést szenvedett.

Olvasóink írták

 • 7. airwaves 2011. augusztus 29. 10:55
  „Dzsudzsák sérülése és a devizaválság...
  Ezt nevezem!”
 • 6. unknown 2011. augusztus 28. 11:13
  „Mint olvasom a hírekben, Balázsnak tényleg eltört a kulcscsontja. Sajnálom, amit előzőleg gondoltam a látott ütközés esetéről. Gyógyulást kívánok és sikeres visszatérést a pályára.”
 • 5. igazságkereső 2011. augusztus 28. 08:56
  „#3. Edina18. Elolvastam hozzászólását, mit tulajdonképp reagálásra sem kellene méltatnom, mert sajnos Magyarország egyik legnagyobb baja,hogy a 9.669.242 lakosának egy igen jelentős része ilyen fekélyes gondolkodású és ennek következtében képtelenek reálisan felmérni az országban uralkodó financiális helyzetet! Nagyon mélyen nem mennék bele, mert eltérnék a Dzsudzsák féle látványtervezéstől,melynek lényegét #4.Lacusch69 írta le nagyon helyesen. A financiális helyzetet pedig azért "tettem bele a mostani válaszhozzászólásomba",mert az egész pénzügyi legyengítést azért tudták az elmúlt 10 évben megtenni ebben az országban, mert az olyanokat,mint Ön is kedves Edina18 meglehet vezetni és az ilyenek vannak nagyon sokan országunkban,csak az a baj,hogy a kevés normálisan gondolkodó ember is megszívja az ilyenek miatt végrehajtható pénzügyi teljes leépítést! Nyilvánvaló,hogy az ilyen gondolkodásmódú embertömeg miatt tehetik és teszik is meg a magyarországi bankok azt a tisztességtelen, gátlástalan és "devizaválságra" történő hivatkozással a nyereségnövelést a megduplázott havi törlesztőrészletekkel, melyek mára a 2002 óta változatlan szinten levő fizetésekből -akiknek még egyáltalán van fizetésük! -fizethetetlenné váltak! Bizony eléggé eltértem a hozzászólásához írt lényegtől, de mint jelenségre -súlyos társadalmi jelenségre!- kívántam felhívni "alvó agyú" emberek figyelmét,hogy mielőtt még ájulatba esnének,jó lenne, ha felébrednének "Csipkerózsika" álmukból, mert ha így haladnak a dolgok Magyarországon, még a pihepárnájukat is kiveszik a fejük alól a "devizaválságra" hivatkozással, hogy csökkentsék a bankok által mesterségesen kitalált, valójában épp ezért nem is létező bankválságot! Na, ennyire lehet igaz Dzsudzsák állítólagos sérülése,mert a tehetségtelenséget így is lehet palástolni, csak nem sokáig! Ennyiben függ össze hozzászólásom az Ön értelmezéséhez,mert miután természetszerűen nincs a kezemben a bölcsek köve,de arra azért rá kívántam világítani,hogy ami ma Magyarországon történik pénzügytechnikai értelemben,az azért történhet meg,mert az olyanok mint Ön, kedves Edina18 ájulatba esnek,de fogalmuk nincs a körülöttük zajló "kifosztó" politikáról.emberek tömegeinek szándékos ellehetetlenítéséről,a minimálbéren történő foglalkoztatásról! Természetesen nem állt és nem is áll szándékomban megsérteni egyetlen honfitársamat sem, de valóban itt lenne az ideje az ébredésnek!”
 • 4. Lacusch69 2011. augusztus 27. 22:00
  „3. A videót láttam. Ha ettől eltört a kulcscsontja, akkor vagy cukorból van, vagy csontritkulásos beteg.
  És elég érdekesen pillant ki a hordágyról...

  http://focimagazin.hu/2011/08/27/dzsudzs%C3%A1kot-hord%C3%A1gyon-kellett-levinni-p%C3%A1ly%C3%A1r%C3%B3l”
 • 3. Edina18 2011. augusztus 27. 21:12
  „Tisztelt igazságkereső! Ezért tart itt ez az ország, mert vannak ilyen cinikus, rosszindulatú emberek! Igen! Biztosan telik majd rá, de úgy a jó! Ott volt ön a meccsen? Látta, hogy pontosan mi történt? Gyanítom, hogy nem! Na de akkor meg miről beszél? Ön profi a munkájában, Vagy csak "ál-profi"? Balázs nem az ön kedvéért kezdett el focizni, nem az ön kedvéért járt télen-nyáron, esőben és napsütésben edzésekre. Ő a saját akaratából, a játék szeretetéből és a jobb élet reményében tette mindezt. Az, hogy válogatott lett és sikeres ember, elméletileg mindenkinek jó! Felteszem önnek a kérdést! Önnek miért fáj ez? Gondolkodjon, jóember! Jobbulást kívánok neki!”
 • 2. unknown 2011. augusztus 27. 21:10
  „A Pro4 tv csatornán néztem a meccs ezen kezdeti szakaszát. Látva az esetet a szöglet beívelése után a csatárral történt felugrást semmi olyat nem vettem észre, hogy a csatár részéről felugrás közben több, a szokásos nyakba könyöklésnél több történt. Az ilyesmi több tízszer fordul elő a mérkőzéseken és ebből soha nem szokott kulcscsonttörés lenni. Végig Balázs arcára koncentráltam az eset után a hordágyon való levitele közben is, semmi fájdalmat nem láttam az arcán. Még ő is arra figyelt, hogy a kamera veszi a hordágyon. Ne legyen igaz, hogy tényleg eltört a csontja, de az érzésem inkább az, hogy inkább el akar bújdosni a világ elől a formán kívüliségét leplezve. Azt hiszem a pénz megszédítette, aminek nem tud megfelelni.”
 • 1. igazságkereső 2011. augusztus 27. 20:52
  „Telik majd a milliárdjaiból komoly szakorvosi gyógykezelésre! Egyébként az ál-profikkal körül-belül ez szokott történni,majd egy idő után még a nevük is elfelejtődik! De a nagy pénzért a kapzsi és telhetetlen emberek mindenre képesek!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Forma 1 Belga Nagydíj: Vettel indul az élről

A német pilóta idén kilencedszer indul a pole-ból. Tovább olvasom