Hallgassa élőben!

Szentesi VK

1 éve
Munkatársunktól
Mosolyogva állt össze egy közös fényképre a Szentesi Vízilabda Klub két játékosa, Lekrinszki Gina és Pellei Frank, miután mindketten éremmel térhettek haza a felsőoktatásban részt vevők olimpiá­járól, az Universiadéról.
1 éve
Becsei Dávid
A Szentesi Vízilabda Klub korosztályos leánycsapatai két bajnoki kiírást is aranyéremmel zártak 2018-ban, míg idén a legfényesebb éremből nem jutott a Kurca-parti városba, de így is sikeres szezont zártak az élbolyban.
1 éve
Becsei Dávid
Sérülésekkel tizedelt, nehezen induló, de kiváló szezont zárt az elmúlt hétvégén a Metalcom Szentes férfi vízilabdacsapata. Pellei Csaba vezetőedző rendkívül elégedetten értékelte a mögöttük levő idényt.
hirdetés
A Dal 2021: Hamarosan kiderül, melyik lesz az év magyar slágere
4668 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 123 beteg
A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 317 899 fő, az aktív fertőzöttek száma 86 488 fő.
Néhány szóban az ESTA Gov utazási engedélyről
Az amerikai álom közelebb van, mint gondolnánk az ESTA Gov utazási engedélynek köszönhetően. Bizonyára sokan tisztában vannak azzal, hogy Magyarország is szerepel a Vízummentességi Programban részt vevő országok között. Az viszont már nem mindenkinek világos, hogy mégis mire van szükség, hogyha vízum nélkül szeretnénk az Államokba utazni.
Válságkezelő Széchenyi Kártya hitelkonstrukciók a Kamaránál
Június végéig érhetők el a Széchenyi Kártya Program válságkezelő hitelei a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál. A hét konstrukció célja az azonnali likviditási források biztosítása és a normál üzletmenet visszaállításához, valamint a jövőbeli növekedés lehetőségét megalapozó beruházások megvalósításához szükséges segítségnyújtás.
Végre egy hely, ahol simán ágyba bújhat - többször is!
Ha megint úgy ébredt fel, hogy sajog a háta, fáj a dereka, számoljon a következményekkel! Az elgyötört éjszaka után nem lesz könnyű napja. De ennél is nagyobb baj, hogy a gerincoszlopa előbb-utóbb tönkremegy. Mit tehet ellene?
Fehér dámszarvast fotóztak Fertőszentmiklósnál – mutatjuk a képet
„Életre szóló élmény volt” – írta a felvétel készítője, Kocsis Bence.
Jövőre elkészül Szeged-Szabadka vasútvonal
2022 nyaráig befejeződhet a Szabadka-Szeged vasútvonal felújítása, a Belgrád-Budapest gyorsvasút pedig belátható időn belül elkészülhet – ezt mondta a szerb parlamentben Tomislav Momirovic, közműfejlesztési és közlekedési miniszter.