Stylista

2011.03.18. 18:34

Glamour Women of the Year 2011 díjeső

Tegnap este került megrendezésre a várva várt Glamour Women of the Year díjátadó gála. Idén harmadik alkalommal gyűlt össze a divat és sztárvilág, hogy kiderüljön, ki volt az év divattervezője, modellje, színésznője, énekesnője, ki a legsármosabb pasi, és melyik sztárnak van a legszebb haja.

Az est műsorvezetője Rákóczi Feri volt, aki gondoskodott a jó hangulatról is. Először Az év hőesinek elnevezésű díj került átadásra, melyet a Glamour magazin főszerkesztője, Maróy Krisztina adott át a Multikultúra Egyesület számára.
Az év divattervezője Mojzes Dóra lett, aki Stella McCartney ruhában vette át a díjat. Az év műsorvezetőjévé Lilut választották meg az olvasók, aki duplán is nyerő volt, mivel Mojzes Dóra ruhában jelent meg tegnap a pink szőnyegen.

Tóth Gabi a bemutatkozó kisfilmjében is elmondta, hogy ő meg szeretné ezt nyerni az idén, és kívánsága teljesült is, mivel ő lett az év énekesnője. A legjobb modellnek járó elismerést Zsidró Tamás mesterfodrász adta át Palvin Barbarának, aki élőben is lélegzetelállítóan csodaszép, és méltán érdemelte meg ezt a díjat, mivel egy év alatt betört a nemzetközi topmodellek névsorába.

Nem volt szerintem meglepetés, hogy a legsármosabb pasi, az X - Faktor sztárja, és a lányok kedvence Takács Nikolasz lett, akinek Vágó Feri műsorvezető még egy Grammy- díjat is kívánt. Nikolasz szerint, ő nem egy tipikus szépfiú, de van egy bizonyos kisugárzása, ami tetszik a nőknek. Természetesen az elengedhetetlen kiegészítő, a kalap sem hiányozhatott Nikolasz megjelenéséből, amelyet Erdei Ildikó Virág tervezett. A legszebb hajú sztárnak Nikolasz „kolleganőjét", az X - Faktorban feltűnt tehetséges énekesnőt Janicsák Vecát választották a Glamour olvasói. Veca amikor átvette a díjat beszéd helyett, csak rock&roll-osan megrázta a haját. Vágó Feri azzal bíztatta Vecát, hogy szerinte jövőre majd az év énekesnője díjat is elnyeri.

A legjobb színésznőnek járó díjat Náray Tamás divattervező adta át Gryllus Dorkának, aki szerintem az est egyik legcsinosabb sztárja volt. Manier ruhát viselt, és Vágó Réka cipővel és táskával.

Különdíjakat is kiosztottak az est folyamán, a Tchibo különdíját, a legkülönlegesebb énekesnő díját a bájos Harcsa Veronika kapta. A Triumph pedig a legnőiesebb sztárnak járó díjat adta át Szinetár Dórának, aki nagyon örült az elismerésnek.
A díjátadó után kezdődött a Triumph Shape Sensation Érzéki alakformáló kollekció bemutatója, melynek sztárvendég modellje Demmer Erika plus size modell volt. Majd az ünneplés, a nyerteseket megrohanó tv-sek, újságírók hada, és a hajnalig tartó buli következett.

Az összes díjazott a színpadon és én sztárok gyűrűjében

Az összes díjazott a színpadon és én sztárok gyűrűjében

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!