Szeged és környéke

2019.09.06. 16:15

10 millió forint értékű nyeremények, profi felkészítő tábor - mondjuk még érveket, miért jelentkezz a Tündérszépekre?

Értékes nyeremények és életre szóló élmény - ezt kapod a Tündérszépektől! Jelentkezz Te is!

Munkatársunktól

Életre szóló élménnyel lesz gazdagabb az, aki jelentkezik a Tündérszépek 2020 versenyre? Hogy miért? Mert profi fotózást kaphatsz igazi profik felkészítésével, új barátokat, új lehetőségeket szerezhetsz!


A játék össznyereménye 10 millió forint, utazással, vásárlási utalványokkal, mobiltelefonokkal, de egyéves modellszerződés is gazdára talál!

Ha elmúltál 16 éves, de még nem lépted át a 30-at, itt a remek alkalom, hogy megmutasd ma­­gad! Nem kell mást tenned, csak felkeresni a www.tunderszepek.hu weboldalt, kitölteni a jelentkezést, bejelölni, hogy me­­lyik megye színében szeretnél indulni, és feltölteni pár fotót magadról. Ha nincs saját portfóliód, csak ikszeld be a jelentke­zés során azt, hogy ingyenes pro­­fi fotósorozatot igényelsz, és fotósaink elkészítik portfóliód, amivel részt vehetsz a versenyen! Itt az ugródeszka, hogy megismerjen az egész ország. Nevezni október 8-áig lehet. Csongrád megyéből 30 hölgy juthat a megyei előválogató­­ba, ahonnan négyen mehetnek majd tovább a regionális fordulóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!