Szeged és környéke

2019.02.28. 18:00

12 hektáros terület több része égett Kisteleknél, a sándorfalvi focipálya mögött a nádas kapott lángra - fotók, videók

Nagy területen égnek a bálák és a nádas Kistelek mellett, a napelemparknál. Este Sándorfalva mellett, a lakóházak közelében is lángra kapott a nádas, közel 10 hektáros területen.

delmagyar.hu

12 hektáros terület több részén csaptak fel a lángok csütörtök délután - közölte a Katasztrófavédelem. Molnár Krisztina szóvivő elmondta, a tűzoltók nagy erőkkel dolgoznak a lángok megfékezésén.


Este 7 óra körül Sándorfalva mellett, közel a lakóházakhoz nagy területen égett a nádas. Olvasónk jelezte, hogy a füstöt már Balástyáról is látni lehetett.  Egy helyszínen tartózkodó sándorfalvi szemtanútól úgy tudjuk, tűzijátékozás után kapott lángra a nádas, közvetlen a focipálya mögött.


Úgy tudjuk egy 8-10 hektáros terület égett Sándorfalván, közel a lakóházakhoz, de a tűzoltóknak sikerült megfékezni a lángokat, mielőtt az a házakhoz ért volna. Több településről érkeztek egységek az oltáshoz, Ruzsáról, Csongrádról, Vásárhelyről és Szegedről is. A tűz okára csak szakértői vizsgálat után derülhet fény.


Képek és videók a kisteleki tűzről:


 

 

12 hektáros terület több része ég Kisteleknél a napelempark közelében. Fotó: Török János - GALÉRIA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!