Szeged és környéke

2007.01.07. 15:19

A kistelekiek Szentesre tartanak

Január elsejétől megnőtt a szentesi tisztiorvosi szolgálat fennhatósági területe. Az új évben már a kistelekieknek is a Kurca partján kell intézni az ügyeiket.

A közigazgatás regionális átszervezését szabályozó kormányrendelet január elsejétől érvényes. Az év első napjától a kisteleki térség lakóinak is Szentest kell felkeresniük, ha egészségügyi hatósági ügyeiket szeretnék intézni.

A tisztiorvosi hivatal Vásárhelyi úti irodája a központ immár a következő települések lakóinak: Szentes, Derekegyház, Eperjes, Árpádhalom, Nagymágocs, Nagytőke, Szegvár, Fábiánsebestyén, Csongrád, Felgyő, Csanytelek, Tömörkény, Kistelek, Baks, Balástya, Csengele, Pusztaszer, Ópusztaszer. A szentesi központban a 63/400-175-ös telefonszámon adnak tájékoztatást az ügyfeleknek. Az ÁNTSZ szentesi, csongrádi és kisteleki intézetét január elsejétől Tóth Gábor kistérségi tiszti főorvos vezeti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!