Szeged és környéke

2007.01.26. 15:19

Szegedi ''nővérke'' a Fábry-show-ban

Tévénézők százezrei mustrálták azokat a szexi nővérkéket, akik a szezonnyitó Fábry-show-ban vetélkedtek a Magyarország legszebb ápolónője címért. A szegedi Dilingai Ágnes levette a lábukról a zsűri férfitagjait, és végül a harmadik helyen végzett.

Horváth Levente

Kelemen Anna is kifeküdt Dilingai Ágnestől a műsorban. Fotó: RTL KlubA megszokottnál is több férfiszempár csünghetett a képernyőn csütörtökön este a szezonnyitó Fábry-show alatt, hogy végigmustrálják, ki is a legszebb, legszexibb ápolónő az országban. A műsorvezető showman, valamint a zsűribe meghívott Nacsa Olivér és Gáspár Győzike szeme is kocsányon lógott, amikor a stúdióba szólították a szegedi Dilingai Ágnest, aki orvosként indult a nővérkék között, és végül a harmadik helyen végzett.

– Egy korábbi műsor végén a párom meglátott egy felhívást, amelyben nővérkéknek vagy az egészségügyben dolgozónak hirdettek meg valami szépségverseny-szerűséget. Úgy gondolta, benevez. Én csak legyintettem rá, amíg december elején be nem hívtak egy castingra – mesélte a lány.

Több száz ápolónő közül végül a tíz legcsinosabb lány egy óriáslimuzinból kiszállva libeghetett a szakértő szemek elé. Az extramini szoknyájukban szívinfarktusok sokaságát idézték volna elő az intenzív osztályon végigmasírozva – az Esti Showder színpadán viszont arattak hófehér ruhácskáikban.

A klinikán nem láthatjuk mély dekoltázsú nővérkeruhában. Fotó: Karnok Csaba– Korán a forgatás helyszínére kellett mennünk. Ruhapróba, smink és fodrász is várt ránk. Mindnyájan izgultunk, hogy mennyire lesz „gonosz" velünk a Fábry, de mint utólag kiderült, nem volt okunk az aggodalomra.

A szegedi sebészeti klinikán foglalkoztatott orvosnőnek – akárcsak társainak, akik között nemcsak nővérke, de szülésznő, laboros és asszisztens is volt – kisebb feladatot kellett megoldania: Kelemen Annára kellett oxigénmaszkot felhelyeznie. Egy ráncfelvarrást megelőző altatás előtti vizsgálatot szimuláltak. Ágnes megvizsgálta a fekvő kebelcsodát, majd feltette a „páciensnek" az ilyenkor szokásos standard kérdést: „Volt-e már valamilyen műtétje?" A „beteg" egy pillanatra zavarba jött, de aztán szent volt a béke a két lány között. A zsűri fiútagjai elolvadtak a szegedi lánytól: Győzike és Olivér is tízest adott neki, Annácska azonban szőrösszívűnek bizonyult, kilenc ponttal jutalmazta. A végén a helyszínen tomboló közönség is szavazott: a mi Ágnesünk pedig a harmadik helyen zárt.


Fábryt is csípőmozdulatokra bírta

A szegedi orvosnő igen talpraesett volt a tévéfelvételen. Mielőtt megvizsgálta volna Kelemen Annát, Fábry Sándort is rábírta néhány imitáló csípőmozdulatra. Ágnes négy éve hastáncol, és már többször fellépett nagyobb közönség előtt: bálokon, szilveszteri mulatságokon is bemutatta már tánctudását. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!