Szeged és környéke

2007.02.16. 15:19

Pelenkázó a fürdőben

Családbarát szolgáltatásokkal bővült az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő. Az ünnepélyes átadáson az óvodások adtak műsort. A legkisebbek mától vehetik birtokba az őket megillető részlegeket: a gyermekmedencét és a családi napközit.

Farkas Csaba

Az új gyermekmedencét tegnap több apróság tesztelte. Fotó: Karnok CsabaÚj épületszárnyat avattak tegnap a mórahalmi gyógyfürdőben, s ezzel ötezer négyzetméteresre bővült a komplexum. Nógrádi Zoltán polgármester elmondta: a nagyon intenzív gyógyászati fürdőszolgáltatásokat most kiegészítették olyanokkal, amelyek nem bevétel- és forgalombővülést jelentenek, hanem a meglévő vendégsereg kényelmét szolgálják. A fürdőben ma már hét, télen is működő medence várja a vendégeket.

Az új, több mint hatszáz négyzetméteres szárnyban pihenőterületeket alakítottak ki, itt a vendégek pihenőágyakon tölthetnek el hosszabb-rövidebb időt. A gyermekes családoknak is több újdonságot kínálnak: a legkisebbek például kör alakú gyermekmedencében pancsolhatnak, a játékra vágyókat pedig egy helyiséggel arrébb a családi napközi várja. Itt felkészült szakemberek foglalkoznak a kicsikkel. Ehhez a teremhez kapcsolódik egy pelenkázó helyiség is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!