Szeged és környéke

2007.03.26. 16:19

Kéthetente a Telinen: Délmagyarország

Mától a Délmagyarország is bekapcsolódik abba a produkcióba, amelyet kéthetente kedd esténként fél nyolcas kezdéssel láthatnak a szegedi Telin Tv nézői.

Mától a Délmagyarország is bekapcsolódik abba a produkcióba, amelyet kéthetente kedd esténként fél nyolcas kezdéssel láthatnak a szegedi Telin Tv nézői. A Közös dolgaink című közéleti magazin tízperces blokkjában a Délmagyarország újságírói beszélgetnek vendégeikkel a lapban már megírt fontos témákról. A mai adásban lapunk főszerkesztője, Szetey András a szegedi székhelyű Orpheus Országos Állatvédő és Természetbarát Közhasznú Egyesület elnökével, Seres Zoltánnal ül asztalhoz, annak kapcsán, hogy a civil szervezet jegyezte a legtöbb bevételt Csongrád megyében a 2006-os évi adó egy százalékaiból.

– A magazin díszletének egy konyhát választottunk. Ahogyan esténként a családok beszélgetnek a vacsora mellett, úgy szeretnénk mi is nézőinket egy asztal mellé invitálni: üljünk le és beszéljük meg a legfontosabb dolgainkat! – mondta el a Telin Tv ügyvezetője, Szabó Gabi. A mai adásban a Dégáz-számlázásról és a galambmentesítésről is szó lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!