Szeged és környéke

2007.05.03. 16:19

Badár Sándor SZIN-re lép

Augusztus 22. és 26. között rendezik a Szegedi Ifjúsági Napokat. Az SZTE nappali tagozatos hallgatói kedvezményes jegyet válthatnak.

A Kosheen lemezbemutatót tart, a nulladik napon Ákos koncertezik. Badár Sándor dumarekordra készül, egyben ő a fesztivál arca, vagy ahogy ebben az évben nevezik: életérzése. A komikus 6-7 órás folyamatos „dumaprodukcióra" készül a SZIN-en.

A Szegedi Ifjúsági Napokat idén augusztus 22. és 26. között rendezik az újszegedi Partfürdőn – jelentette be tegnap [namelink name="Boros Gyula"] főszervező. A város 10 millió forinttal támogatja a várhatóan 35 ezer nézőt vonzó rendezvényt – ezt [namelink name="Solymos László"] alpolgármester közölte.

[namelink name="Török Márk"] EHÖK-elnök közölte: a fesztivál szervezői és az SZTE-EHÖK megállapodása szerint a Szegedi Tudományegyetem nappali tagozatos hallgatói 25 százalék kedvezménnyel, 7500 forintért vásárolhatnak bérletet a fesztiválra.

A bérlet a helyszínen egyébként 9900, elővételben nyolcezer forintba kerül. Napijegy 3500, illetve négyezer forintért váltható. A nulladik nap ennél ötszáz forinttal olcsóbb. A SZIN-en lesz Nájtmúvi, Hydrogamez, Kalinka Jégpálya, fellép többek között a Tankcsapda, a Forbidden Hollywood, a Freestylers, a Quimby, a Kispál és a Borz, a 30Y, a Belga, a Heaven Street Seven.

A fesztivál külső helyszíne, a Szeged Színpad idén nem a Dugonics téren, hanem az Újszegedi Szabadtéri Színpadon várja az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!