Szeged és környéke

2007.06.10. 16:19

Elindult lapunk Szín 5-ös játéka - ...CIÓ!

Ma újabb betűt írtunk fel képzeletbeli iskolai táblánkra, így a visszaszámlálásban mi is a ...CIÓ!-nál járunk, ami azt jelenti, hogy már csak négy tanítási nap van hátra az idei tanévből, június 15-én hivatalosan is megkezdődik a VAKÁCIÓ!

Ma újabb betűt írtunk fel képzeletbeli iskolai táblánkra, így a visszaszámlálásban mi is a ...CIÓ!-nál járunk, ami azt jelenti, hogy már csak négy tanítási nap van hátra az idei tanévből, június 15-én hivatalosan is megkezdődik a VAKÁCIÓ! Addig meg hajrá a bizonyítványokért, már csak azért is, mert a kitűnő tanulók ismét nevezhetnek a Délmagyarország és a Délvilág rendkívül népszerű társasjátékára, a Szín 5-ösre.

A feltételek hasonlóak, mint tavaly, semmi más nem kell hozzá, mint egy színjeles általános iskolai bizonyítvány, illetve a kisdiákoknál legmagasabb szintet jelző szöveges értékelés. Az újságba kerülő kis portrék minőségéről idén is magunk gondoskodunk: a Szín 5-ös diákarcokat a megye valamennyi városában fotóriportereink örökítik meg.

A nevezés egyszerű: ki kell tölteni a lapjainkban többször is megjelenő nevezési szelvényt, és a kitűnő bizonyítvánnyal vagy annak másolatával felkeresni a legközelebbi fotózás helyszínét. Természetes elvárásnak gondoljuk, hogy a velünk játszók családjában legyen valakinek Délmagyarország- vagy Délvilág-előfizetése.

Ami a díjakat illeti, velünk mindenki jól jár! Már a fotózásnál mindenkinek kedveskedünk egy kis szuvenírrel (ingyen belépő a mórahalmi Erzsébet fürdőbe, meg INOX töltőceruza-utalvány a Printkertől), majd nagy büszkén mindegyikük fotóját megjelentetjük az újságban – egységesen, szépen, színesben. Közben sorsolunk, a fődíj hagyományosan pompás: négyszemélyes családi út a Párizs melletti gyermekparadicsomba, Eurodisneybe, a Gold Sun szervezésében. A második helyezett digitális fényképezőgépet, a harmadik Samsung mobiltelefont a Cora jóvoltából, míg a 4–6. helyezettek 15 ezer forintos Printker vásárlási utalványt kapnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!