Szeged és környéke

2007.06.06. 16:19

Ismét indul lapunk Szín 5-ös játéka

Kedves olvasóink, diákok, szülők, nagyszülők, tanárok! <br>Immáron hagyományosan, képzeletbeli iskolai táblánkon mi is megkezdjük a visszaszámlálást: ma ...Ó!, aztán ...IÓ!, ...CIÓ! és így tovább, hogy majd a hivatalos utolsó tanítási napra, június 15-ére nekünk is kijöjjön a mágikus betűsor: VAKÁCIÓ!

Kedves olvasóink, diákok, szülők, nagyszülők, tanárok!

Immáron hagyományosan, képzeletbeli iskolai táblánkon mi is megkezdjük a visszaszámlálást: ma ...Ó!, aztán ...IÓ!, ...CIÓ! és így tovább, hogy majd a hivatalos utolsó tanítási napra, június 15-ére nekünk is kijöjjön a mágikus betűsor: VAKÁCIÓ! Aztán már csak egy kis izgalom a kitűnő bizonyítványokért, melyek idén is a belépőt jelentik a Délmagyarország és a Délvilág rendkívül népszerű társasjátékába, a Szín 5-ösbe.

A feltételek hasonlóak, mint tavaly, semmi más nem kell hozzá, „csak" egy színjeles általános iskolai bizonyítvány, illetve a kisdiákoknál a legmagasabb szintet jelző szöveges értékelés. Az újságba kerülő kisportrék minőségéről most is magunk gondoskodunk, a Szín 5-ös diákarcokat fotóriportereink örökítik meg.

A nevezés egyszerű: ki kell tölteni a lapjainkban többször is megjelenő nevezési szelvényt, és a kitűnő bizonyítvánnyal vagy annak másolatával felkeresni a legközelebbi fotózás helyszínét. A játék végén sorsolunk, a fődíj hagyományosan pompás: négyszemélyes családi út a Párizs melletti gyermekparadicsomba, Eurodisneybe, a Gold Sun Travel szervezésében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!