Szeged és környéke

2007.06.20. 16:19

Ma kezdődnek a Szín 5-ös fotózások

A vakáció megkezdődött, a bizonyítványok – reméljük, telve csupa ötös érdemjeggyel – többnyire már kézben, így semmi akadálya, hogy Szín 5-ös játékunk intenzív szakaszába lépjen.

A vakáció megkezdődött, a bizonyítványok – reméljük, telve csupa ötös érdemjeggyel – többnyire már kézben, így semmi akadálya, hogy Szín 5-ös játékunk intenzív szakaszába lépjen. Fotózással kezdünk, ma, holnap és jövő héten kedden Szegeden, hétfőn Makón és Csongrádon, kedden Szentesen, szerdán Hódmezővásárhelyen és Mórahalmon, egy hét múlva csütörtökön pedig Kisteleken és Mindszenten. Ahogy ígértük, diáksztárjaink fényképeit nem bízzuk a véletlenre, fotóriportereink várják őket a felhívásainkban megadott időpontokban és helyszíneken. Ez a garancia arra, hogy aztán egységesen, szépen, színesben jelentessük meg őket a Délmagyaroszág és a Délvilág hasábjain, valamennyiünk büszkeségére.

A játék feltételei hasonlóak, mint tavaly, semmi más nem kell hozzá, „csak" egy színjeles (csupa ötös) általános iskolai bizonyítvány, illetve a kisdiákoknál a legmagasabb szintet jelző szöveges értékelés. A teendő annyi, hogy ki kell vágni a lapjainkban többször (ma is) megjelenő nevezési szelvényt, majd ezzel, s a kitűnő bizonyítvánnyal vagy annak másolatával felkeresni a legközelebbi fotózás helyszínét. Természetes elvárásnak gondoljuk, hogy a velünk játszók családjában legyen valakinek (szülőnek vagy nagyszülőnek) Délmagyarország- vagy Délvilág-előfizetése. Ha nincs, lehet pótolni a fotózások helyszínén is.

Szín 5-ös játékunk a sorsolással éri el csúcspontját, a fődíj egy négyszemélyes családi út a Párizs melletti gyermekparadicsomba, Eurodisneybe, a Gold Sun Travel szervezésében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!