Szeged és környéke

2007.07.20. 16:19

Nyereménylakás: újabb sorsolás

Újabb állomásához érkezik kedden a Délmagyarország és a Délvilág történetének legnagyobb nyereményjátéka. Háromszázezer forint értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki azok között az előfizetők között, akik a 7,5 milliós fődíjra, a szegedi Harmónia lakóparkban épülő lakásra jelentkeznek.

Utoljára egy hete jártunk abban a lakásban, amelyet szeptember 21-én – lapunk eddigi legértékesebb nyereményeként – sorsolunk ki régi és új előfizetőink között. Akkor arról számoltunk be, hogy már dolgoznak bent a mesterek: burkolják a fürdőszobát, a konyhában már láthattuk a kerámia falicsempét, és kezdődnek a villanyszerelési, vezetékelési munkálatok. A nappaliban még csak egy vésőt, egy lapátot, kefét és egy rakás csempét találtunk, de a kivitelező cég azt ígérte, augusztus elejére kulcsrakész állapotban lesz a lakás, amelyet megtekinthetnek majd a játékra jelentkezők is.

Játékszabályok

A Délmagyarország és a Délvilág szenzációs nyereményjátékában lapunk előfizetői vehetnek részt, azok, akik júniustól szeptemberig minden hónapban érvényes előfizetéssel rendelkeznek. Keressék lapunkban a folyamatosan megjelenő játékszelvényeket! Töltsék ki a játékszelvényt, válaszoljanak a kérdésre, és küldjék be borítékban, vagy levelezőlapra felragasztva! Minél több játékszelvényt küldenek be, annál nagyobb eséllyel indulhatnak a nyereményekért és a fődíjért!

Addig azonban még hátravan egy nyereménysorolás. Jövő héten kedden egy 200 ezer forint értékű Balla Bútor vásárlási utalványt és 10 darab 10 ezer forintos Diego vásárlási utalványt nyerhetnek meg a játékra jelentkezők. Aki szeretné megkísérteni Fortunát, az töltse ki a cikk alatti játékszelvényt, és küldje be a hirdetésben olvasható címre. A jelentkezési lapokat legkésőbb hétfőn 14 óráig még le lehet adni bármelyik ügyfélszolgálati irodánkon. A sorsoláson nemcsak a most beérkező, hanem a már korábban elküldött játékszelvények is részt vesznek.

Mielőtt a fődíjat, a 7,5 millió forint értékű lakást szeptember 21-én kisorsolnánk, még kétszer nyerhetnek értékes ajándékokat előfizetőink. Augusztusban egy 300 ezer forintos és 10 darab 10 ezer forintos Media Markt vásárlási utalványt sorsolunk ki a játékunk résztvevői között, szeptember 13-án pedig ajándékcsomagokat 100 ezer forint értékben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!