Szeged és környéke

2007.08.20. 16:19

Csekkel az operába

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány megállapodott a nyolcezredik hazai elfogadóhellyel, ahol felhasználható az üdülési csekk. Szeptembertől már akár a Magyar Állami Operaház műsoraira is elkölthető ez az adókedvezménnyel járó fizetéskiegészítés.

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány megállapodott a nyolcezredik hazai elfogadóhellyel, ahol felhasználható az üdülési csekk. Szeptembertől már akár a Magyar Állami Operaház műsoraira is elkölthető ez az adókedvezménnyel járó fizetéskiegészítés. Az elfogadóhelyek között 4736 belföldi szálláshely, 2287 étterem, 353 utazási iroda, 233 sport-, 216 egészségmegelőző és 36 kulturális szolgáltató, valamint 22 közlekedési társaság szerepel. Július végéig 9800 gazdálkodó szervezet összesen 1,2 millió jelenlegi és korábbi alkalmazottjának és közeli hozzátartozójának biztosított kedvezményes üdülési csekket 21 milliárd forint értékben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!