Szeged és környéke

2007.08.20. 16:19

Kitüntetések az ünnepen

Az ünnepen szakmai eredményei elismeréseként állami kitüntetéseket vett át több Csongrád megyei és szegedi polgár.

Az államfő megbízásából az oktatási és kulturális miniszter adta át a Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt kitüntetést [namelink name="Nagy László"]nak, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark Kht. volt igazgatójának. Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszt kitüntetést kapott kiváló munkájáért Csatlós Péterné közoktatási vezető, a szentesi Felsőpárti Óvodai Munkáltatói Körzet vezető óvónője, valamint Fejes András, a makói Galamb József Szakképző Iskola nyugalmazott gazdasági igazgatóhelyettese.

Wlassics Gyula-díjas: Gombos András, a TEMI Szeged Táncegyüttes művészeti vezetője. A díjat azoknak a közművelődési szakembereknek adja a kultuszminiszter, akik iskolán kívüli formákban szolgálják a korszerű művelődést és művészeti ízlésfejlesztést. Ugyancsak Wlassics-díjat kapott Bálint Márta, a makói Kulturális Közművelődési Kht. igazgatója.

Az önkormányzati és területfejlesztési miniszter a Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszttel (polgári tagozat) tüntette ki dr. Siket Istvánt, Makó korábbi, társadalmi megbízatású alpolgármesterét. Magyar Köztársasági Bronz Érdemkeresztet (polgári tagozat) kapott Magyari Béla, a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség elnöke. A közigazgatás érdekében huzamos időn át végzett tevékenysége elismeréseként A Köz Szolgálatáért Érdemjel arany fokozatával tüntették ki dr. Bobvos Pálné dr. Kató Évát, a Csongrád Megyei Önkormányzati Hivatal aljegyzőjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!