Szeged és környéke

2007.10.23. 20:25

Mórahalmi baleset szemtanúit keresik

Szeged - A mórahalmi vásártéren rendezett, augusztus 19-i kirakodóvásáron történt balesettel kapcsolatban kéri a rendőrség a lakosság segítségét.

A déli órákban a vásár területén kialakított sorok között egy fehér színű, utánfutós Lada közlekedett. A negyven év körüli sofőr egy ott közlekedő gyalogos kikerülésekor nem biztosított kellő oldaltávolságot neki: a pótkocsi jobb oldalának sárvédője elsodorta őt. A Lada vezetője kiszállt a járműből, és segítséget akart nyújtani: ezt a gyalogos visszautasította, és a mentők értesítését sem kérte. A személygépkocsi vezetője ezt követően elhagyta a helyszínt. Mivel a gyalogos fájdalmai nem csökkentek, mégis mentőt kellett hívni a helyszínre: az orvosi adatok szerint a férfi a baleset során 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A Szegedi Rendőrkapitányság a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a személygépkocsi vezetőjének jelentkezését, illetőleg azokét is, akik a balesetről érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni munkaidőben a Szegedi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályán (Párizsi krt. 16–22.) lehet, telefonon pedig hívják a 62/562-400-as szám 1292-es vagy 1437-es mellékét, a 107, 112-es segélyhívókat vagy a telefontanú 06-80/555-111-es hívószámát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!