Szeged és környéke

2007.11.27. 15:01

Súlyosan bántalmaztak két embert Szeged környékén

Szeged - Csongrád megyében az elmúlt napban két olyan élet és testi épség elleni bűncselekmény is történt, amelyeknek sértettjei súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedtek.

November 26-án a déli órákban érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy 54 szegedi nőt lakásán olyan súlyosan bántalmaztak, hogy sérülései életveszélyesnek minősülnek. A helyszínre kiérkező rendőrök előállították az elkövetéssel gyanúsítható személyt, a nő férjét. A nyomozás eddigi adatai alapján a bántalmazást szóváltás előzte meg, ami végül egészen a tettlegességig fajult.

A 43 esztendős szegedi férfi ügyében a CSMRFK Bűnügyi Osztálya folytatja az eljárást őrizetbe vétele mellett.

Hétfőn éjszaka egy másik bejelentés is érkezett az ügyeletre, azzal hogy az egyik zákányszéki családi házban ismeretlenek bántalmaztak egy ott lakó férfit (60). A megadott címre küldött járőr az ingatlanban valóban egy földön fekvő személyt talált, akit a mentőszolgálat súlyos-életveszélyes sérüléssel szállított el.

A nyomozás során folytatott tanúkutatás, adatgyűjtés eredményeként a rendőrség gyorsan eljutott az elkövetéssel gyanúsítható személyhez, magához a bejelentőhöz, aki a sértett volt rokona. Az eddigi adatok szerint a bántalmazást ebben az esetben is szóváltás előzte meg, amit azonban ütések követettek, majd a már tehetetlen testet a gyanúsított magára hagyta.

Az elkövetéssel gyanúsítható 63 esztendős helybeli férfit kollégáink őrizetbe vették, ügyében életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja alapján van folyamatban az eljárás.

Mind a két esetben az eljárás szakértő bevonásával folyik, az esetek körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!