Szeged és környéke

2008.01.10. 19:23

Januári félreértéseink - képek

Energiapajzs


A hipnotizőrliga női szekciója előtt föllépő Akela együttes frontembere önkezével védi magát a rá összpontosított gondolatnyalábok ellen.

Vakvágány-expressz


Új járatot indít Budapestre a szegedi nagyállomás egyik szárnyvonaláról a MÁV Rt. A szerelvény néhány méter után kis domboldalba fut, onnan az utasok gyalog mehetnek tovább. A vonaton igényelhető emelt díjas szolgáltatásokról hirdetőtábla tájékoztatja a nagyérdeműt.

Öngyógyítás


„A villáskulcs hatása a gyulladt szemre" címmel Badár Sándor színművész tartott egészségmegőrző előadást „Vak tyúk is zabál szenet" című filmje díszbemutatója előtt.

Magyar lábra magyar zokni


Betiltása esetén illegalitásba vonul a Magyar Gárda, amelynek tagjai nemzeti érzelmű harisnyájuk kivillantásával jelzik majd összetartozásukat. Az új hazafias jelkép gyökere a honfoglalásig nyúlik vissza, amikor Árpád apánk nyereg alatt puhította a zokniját.

Szmogriadó


A kormányoldal feszültségkeltő politikájából eredő elektroszmogra panaszkodik [namelink name="Balogh László"], szegedi ellenzéki képviselő. [namelink name="Botka László"] polgármester elbagatellizálja a helyzetet, de a háttérben egy aktivista már méri [namelink name="Gila Ferenc"] MSZP-s városatya nyakkendőjének sugárzását.

Fotók: Karnok Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!