Szeged és környéke

2008.01.13. 16:06

Tetten érték az autót feltörő három szegedi férfit

Szeged - Csoportos garázdaság és lopás kísérlet megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Szegedi Rendőrkapitányság három szegedi férfi ellen.

Delmagyar.hu

Adataink szerint a 21, 27 és 29 esztendős fiatalok pénteken késő este egy, a Kossuth L. sgt-n parkoló Audit szemeltek ki maguknak, hogy a benne lévő értékeket eltulajdonítsák.

Cselekményüket azonban nem tudták teljesen véghez vinni, mert miután a jármű szélvédőüvegét betörték, a kocsi tulajdonosa, valamint annak egyik ismerőse megjelent, és kérdőre vonták őket. Dulakodás alakult ki közöttük, melynek során a gépkocsi-feltörők bántalmazták a járműtulajdonost, és annak ismerősét, akik 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Az időközben értesített és a helyszínre ért járőrök elfogták a három fiatalt, és a rendőrkapitányságra előállították. Mint kiderült, a gyanúsítottak nem ismeretlenek a hatóságok előtt, hiszen hasonló bűncselekmények miatt több alkalommal lettek már felelősségre vonva.

A három férfit a rendőrség őrizetbe vette.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!