Szeged és környéke

2008.06.12. 20:14

Szín 5-ös: VAKÁCIÓ!

Szeged - Már csak a bizonyítványosztás van hátra, és indulhat a Délmagyarország és a Délvilág hagyományosan népszerű, nagy Szín 5-ös játéka az általános iskolák kitűnő tanulóinak főszereplésével.

Munkatársunktól

Vége a visszaszámlálásnak, ma van az utolsó tanítása nap az iskolákban, szóképünk is immár teljes: VAKÁCIÓ!

A játék feltételei hasonlóak, mint tavaly, semmi más nem kell hozzá, „csak" egy színjeles (csupa ötös) általános iskolai bizonyítvány, illetve a kisdiákoknál a legmagasabb szintet jelző szöveges értékelés. A teendő annyi, hogy előbb ki kell vágni a lapjainkban többször is megjelenő nevezési szelvényt, majd ezzel, s a kitűnő bizonyítvánnyal vagy annak másolatával felkeresni a legközelebbi fotózás helyszínét. Nyolc városban fotózunk, Szegeden három alkalommal, először június 23-án. A játékunkban való részvételhez természetes elvárásnak gondoljuk, hogy a velünk játszók családjában legyen valakinek (szülőnek vagy nagyszülőnek) Délmagyarország- vagy Délvilág-előfizetése. Ha nincs, lehet pótolni a fotózások helyszínén is.

A Szín 5-össel mindenki nyer! Először azzal, hogy minden kitűnő tanulót lefotózunk, majd a család, az iskola, s a tágabb helyi és megyei közösség dicsőségére és örömére valamennyiük képét megjelentetjük az újságban – szépen, színesben. Aztán jönnek az ajándékok. Már a fotózásnál mindenki kap tőlünk egy kis szuvenírt, ingyenbelépőt az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe és írószert a Printkertől. A játék csúcspontjaként pedig sorsolunk: a fődíj egy négyszemélyes családi út a Párizs melletti gyermekparadicsomba, Eurodisneybe, az OTP Travel szervezésében. A második szerencsés nyertes görkorit, a harmadik mp4-es lejátszót, a negyedik-ötödik-hatodik pedig 15-15 ezer forint értékű Printker vásárlási utalvány kap.

Fotózási helyszínek

Szeged (Technika háza, Kígyó u. 4.): június 23–25., 12–18 óráig.
Hódmezővásárhely (Petőfi Művelődési Központ, Szántó K. J. u. 7.): június 24., 12–18 óráig.
Mindszent (művelődési ház, Szabadság tér 37.): június 26., 14–17 óráig.
Mórahalom (Aranyszöm Rendezvényház, Röszkei u. 1.): június 26., 14–17 óráig.
Szentes (ifjúsági ház, Tóth J. u. 10–14.): június 27., 13–17 óráig.
Kistelek (rendezvényház, Kossuth u. 5–7.): június 27., 14–17 óráig.
Makó (Hagymaház, Posta u. 4.): június 25., 12–18-ig.
Csongrád (művelődési központ, Szentháromság tér 8.): június 30., 14–17 óráig.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!