Szeged és környéke

2008.08.01. 19:30

Nap szépe az SzKT-képernyőkön

Szeged – A szegediek már megszokhatták, ha a tömegközlekedéssel utaznak, akkor tv is nézhetnek. A képernyőről a pontos útvonalról és az átszállási lehetőségekről tájékozódhattak - mostanáig. <br>

Delmagyar.hu

A MetroCom Magyarország Kft. és a Lapcom Kft. Delmagyar.hu internetes portálja olyan megállapodást kötött, amely további hasznos információk szolgáltatását nyújtja az utazó közönségnek. A Szegedi Közlekedési Társaság 65 járművének 161 monitorán keresztül augusztustól akár a Mars tér és a Bartók tér között is megtudhatják az érdeklődők, hogy ki szerepel portálunk Nap szépe rovatában.

A tájékoztatási rendszer naponta az első reggeli indulástól az utolsó járat garázsba vonulásáig üzemel. A program a végállomásról történő induláskor véletlenszerűen kiválasztott módon indítja és játssza le a filmeket.

A trolikon és villamosokon 17"-os LCD monitorok találhatók, amelyek kiváló képet adnak, jól látható módon adják vissza a feltelepített információkat, akár zenei aláfestéssel is. A hang az Európai Unióban elfogadott elven működik: az utastájékoztatási információk hangosabban, a reklámanyagok halkabban szólalnak meg.

Az Anna kúti csomópont átépítése miatt jelenleg szeptember közepéig a Tátra villamosok nem közlekednek, de a trolikon és a villamos pótló buszokon a rendszer zavartalanul működik.

A LookUp rendszerről bővebb információt ide kattintva szerezhet. Az oldalon kampánykalkulációra is lehetőség van.

(x)

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!