Szeged és környéke

2008.08.11. 20:00

Nem elég az önbizalom a döntőbe jutáshoz

Szeged - Milyen a nőideálja? Milyen alak a trendi? Szavazzon, hogy ön szerint ki érdemel díjazást a lányok, illetve a fiúk közül!

Delmagyar.hu

Augusztus 16-án szombaton este lesz a II. Nyárbúcsúzattó Sörfesztivál záróeseménye a Szegedi Tudományegyetem Nemzetközi Alpok Adria Szépségverseny 2008 Csongrád megyei döntője. Az elődöntőn készült fényképeinket itt megtekinthetik.

A nevezettek között volt szabadidejében vízilabdázó lány, programozó, rutinos szépségverseny-résztvevő, nagy adag önbizalommal megáldott és a Brad Pitt hasonmásverseny egyetlen magyar indulója. Volt aki természetesen is szép, de egy kis orvosi segítséggel még szebbé tették, volt aki a mesterséges beavatkozást a borotva és a gyanta használatával tudta le.

Ritka, mikor fiúk is indulhatnak egy szépségversenyen, ez meg is látszott a jelentkezőkön, hiszen jobban be voltak rezelve, mint a lányok. A rutinos lányok köszöntek, beszélgettek, mosolyogtak, akik pedig még nem voltak ilyen megmérettetésen, azok ügyesen mozogtak a vendégek és a biliárd asztalok között.

Egy hét áll a rendelkezésükre, hogy szavazzanak a jelöltekre. Fontos, egy IP címről csak egy szavazat adható le a szavazás ideje alatt, így jól gondolják meg, kire voksolnak. Aztán jöjjenek el szombaton este a különleges sörök fesztiváljára, és győzödjenek meg személyesen, hogy jól döntöttek-e vagy a fotósok dolgoztak meg a szavazatokért.

Kattintson ide és szavazzon!
 

 

 

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!