Szeged és környéke

2008.08.18. 23:39

Összecsaptak a sztárcsapatok

Szeged - Kispályás focimeccsre hívta tegnap este a Pick Szeged kézilabdacsapat A Társulatot az újszegedi sportcsarnokba. Nagy merészség volt kiállni az István, a király szabadnapos szereplőinek a nem mindennapi megmérettetésre: a kézisek legjobbjaikat rendelték csatasorba a rockopera főuraival és lovagjaival szemben.

Kovács Kriszta

A „királyi gárda" óvatosan kezdte a kétszer húsz perces meccset. A szegedi kézisek már az első percekben megszerezték a vezetést egy hatalmas bombával, A Társulat azonban hamar kiegyenlített. A Pick Szeged ezután elkezdett szárnyalni, az énekeseknek még az sem segített, hogy a lelátón a Kossuth-díjas szerző, Szörényi Levente is lelkesen szurkolt nekik.

A nézőtérről Simon Boglárkáék fáradhatatlanul kiabálták a góloknál: „Felnégyelni, felnégyelni!" A csatában azonban senki sem sérült meg. Wunderlich Józsefék nem tudták megfordítani a meccset, a bámulatos mentésekkel és technikás labdaátadásokkal tarkított mérkőzés góljait ugyan nem számolták, de az biztos: a Pick Szeged játszott jobban.

Dráma A Társulat kapuja előtt. Fotó: Karnok Csaba

Dráma A Társulat kapuja előtt. Fotó: Karnok Csaba
Az István-csapatot erősítette az összecsapást kitaláló Ujhelyi István országgyűlési képviselő is. A sportolók és az énekesek barátságos találkozója vastapssal zárult.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!