Szeged és környéke

2008.09.11. 22:45

Dzsungelharcos lesz Czene Attila

Szeged - A szegedi Czene Attila olimpikon is csatlakozott ahhoz a társasághoz, aki részt vesz az RTL Klub sztár túlélőshow-jában. A Celeb vagyok, ments ki innen! című produkciót az argentin dzsungel mélyén forgatják. Czene Attila hússal, csokival és kondizással készül a tizenhat napig tartó megmérettetésre.

Kiss Gábor Gergely

Két éve az év táncospárjának választották a szegedi olimpikont, Czene Attilát és partnerét, Bánhidi Petrát az RTL Klub Szombat esti láz című show-műsorában. A 34 éves volt úszó most a csatorna új produkciójában, az ősszel adásba kerülő Celeb vagyok, ments ki innen! című show-ban lesz látható. A tíz szereplőt Dél-Amerikába, az argentin dzsungelbe szállítják, ahol minden komfortot nélkülözve heteken keresztül kell túlélniük a borzalmakat, a modern világ kényelmétől elszakítva. Az ételt is maguknak kell megszerezniük.

– Első hallásra ezt a produkciót könnyebbnek gondolom a táncműsornál. Arra két kemény hónapot készültem, itt gyakorlatilag nem kell semmit csinálni. Persze nem bólintottam rá azonnal a felkérésre, csak miután a feleségemmel, Petrával megbeszéltük a dolgokat. Tizenhat napig leszek távol, de úgy gondoltuk: minden show-műsorból az első széria a legjobb. Ezért is mondtam végül igent a felkérésre – tudtuk meg Czene Attilától, miért vállalt szerepet az emberpróbáló műsorban. Az olimpikon elmondta, hogy az adás készítői minden szereplővel közölték: éles helyzetbe csöppennek majd bele.

Czene Attila feleségével megbeszélte, hogy belevágjon-e a kalandba. Úgy döntöttek, ám legyen, ilyennel még úgysem próbálkozott Fotó: Miskolczi Róbert

Czene Attila feleségével megbeszélte, hogy belevágjon-e a kalandba. Úgy döntöttek, ám legyen, ilyennel még úgysem próbálkozott Fotó: Miskolczi Róbert
– A lányok nem is merték elmondani, hogy mitől félnek. Biztosak abban, ha ez kitudódna, akkor szembekerülnének vele a forgatás során – mesélte Attila. Kérdésünkre, hogy a nélkülözés közepette rá tudná-e szánni magát például a bogárevésre, igennel válaszolt. – Petrán kívül a meleg víz és az ágyam hiányzik majd legjobban. Mindenki egy személyes tárgyat vihet magával a forgatásra. Könyvet vagy fogkefét viszek – tudtuk meg az olimpiai bajnoktól. Mivel egyedül a néző az, aki kimentheti majd szavazatával az argentin dzsungel mélyéről a szereplőket, Attila a biztonság kedvéért már most számít a szegediek voksára.

– Nem tudom, hogy mennyire kell könyörögnöm. Az sem biztos, hogy ez lesz a jó taktika: az emberek élvezettel nézik majd a sztárok rettegését – beszélt a sportember, aki szerint a medencében eltöltött hosszú évek és a sok edzés jó alapot nyújt neki a műsorhoz. – Húsból és csokiból mindenesetre jól feltöltöm magam az októberi indulás előtt. Ezenkívül kondizással hangolok a megmérettetésre – mondta az előkészületekről Czene. Társaival kapcsolatban megjegyezte: szerinte a nők hősiesebbek lesznek.

– Győzike pedig felhívott telefonon, miután megtudta, hogy a csapat tagja lettem. Azt mondta, örül, hogy én is részt veszek a műsorban. Mark pedig a minap egy műsorban rácsodálkozott: az őserdőben nem lesz meleg víz? – mesélte az olimpikon. Czene Attila azt is elárulta: a szereplők nemcsak az élményeket, hanem gázsit is kapnak a részvételért. A számszerű összegről azonban hallgatott. Azt viszont elmondta, hogy kedveli a dzsungelben játszódó történeteket és Indiana Jones kalandjait is, amihez a műsor készítői szerint igazán hasonlít majd a celeb túlélőshow.

A sztárcsapat tagjai

A dél-amerikai túlélőshow tagjai Czene Attila mellett Soma, Falusi Mariann, Dér Heni és Mark énekesek, Horváth Éva műsorvezető, Győzike, Szabó Patrícia újságíró, Bárdosi Sándor birkózó és Benkő Dániel lantművész lesznek.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!