Szeged és környéke

2008.09.23. 22:39

Elvágtak egy gázvezetéket Ruzsán

Ruzsa - Elvágtak egy gázvezetéket tegnap kora délután Ruzsán, a Felszabadulás és a Ságvári utca kereszteződésében. Parkolóhelyeket építenek a falu központjában, és az egyik markológép kanala vágta át a 35-40 milliméter átmérőjű vezetéket.

Munkatársunktól

– A rendőrség biztosította a területet, felmerült, hogy kiürítik a környékbeli épületeket. Ez 40-50 embert érintett volna, ám végül senkit nem kellett kitelepíteni. A szolgáltatás csak egy ügyfélnél szünetelt, aki a leágazó vezetékből kapta a gázt – tudtuk meg Balla Eleonórától, az Égáz-Dégáz sajtóreferensétől. A szakemberek előbb egy szorítógyűrűvel elzárták a vezetéket, majd kicserélték a hibás részt, a riasztás után már másfél órával elhárították a veszélyt.

Tánczos Ildikó, a katasztrófavédelem sajtóreferense elmondta: munkatársai is kimentek a helyszínre, és megállapították, hogy nem volt robbanásveszély a környéken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!