Szeged és környéke

2008.09.30. 20:50

Folytatódott a Mars téri bódéügyben a tárgyalás

Szeged - A Szegedi Városi Bíróságon tegnap folytatódott a Mars téri kereskedők ügye. Azoké, akiknek még állnak a pavilonjai, és vitatják az elrendelt bontást: 14 alperes ügyét „vonták össze" és tárgyalják egyszerre.

Munkatársunktól

Ítélet még mindig nem született, de információink szerint október 9-ére minden bizonnyal már csak a végső döntés kihirdetésére hívták meg a feleket. Tegnap még mindig csak a bizonyítási indítványok hangzottak el.

Az ügy előzménye, hogy a Szegedi Vásár és Piac Kft. felmondta a bérleti szerződéseket, s elrendelte a pavilonok bontását. 2006 januárjában sokan önként szedték szét felépítményeiket, mások a kényszerbontást szenvedték el. Utóbb azonban kiderült: az üzemeltető, vagyis a Piac Kft. nem rendelheti el a felépítmények eltávolítását, csak a tulajdonos, a szegedi önkormányzat. Ezért indított pert Szeged városa a bontás elrendelésére.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!