Szeged és környéke

2008.09.29. 15:58

Hamisan nyilatkozott Csonkáné - állítja Magyar Anna

Szeged - Feljelenti a megyei főjegyzőt a Csongrád Megyei Önkormányzat elnöke. Magyar Anna ezzel együtt rendkívüli közgyűlés összehívását és vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi a múlt szerdán, a megyeházán történtekkel kapcsolatban. A megyei önkormányzat elnöke szerint dr. Csonkáné dr. Balda Ilona hamisan nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

Delmagyar.hu

Magyar Anna, a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke rendkívüli közgyűlés összehívását és vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezte hétfőn, a szeptember 24-én a megyeházán történtekkel kapcsolatban.

A szombati sajtóban megjelent állításokkal ellentétben a főjegyző támadt az elnökre - olvasható a Csongrád Megyei Közgyűlés sajtószolgálatának közleményében. A Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke emiatt feljelentést tesz dr. Csonkáné dr. Balda Ilona ellen, mivel a sajtóban tett nyilatkozata nem igaz - állítja a közlemény.

Korábban Magyar Anna megyei elnök és a főjegyző megegyeztek abban, hogy az incidenst belső hivatali ügyként kezelik, és együtt kívánnak dolgozni. A hétvégi hamis nyilatkozattal ezt a megállapodást szegte meg a főjegyző - tájékoztatta a delmagyar.hu-t a csongrád megyei közgyűlés sajtószolgálata.

Az elnökasszony a személyét támadó, téves híreket közlő sajtóorgánumok ellen szintén feljelentést tesz.

Délmagyarország / Délvilág hírek Keresse a témát a holnapi Délmagyarországban és Délvilágban is!

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!