Szeged és környéke

2008.09.12. 13:03

Melyik a legjópofább strandfotó?

Szeged - Idén nyáron is meglátogatta a delmagyar.hu és a Rádió88 fotókommandója a Csongrád megyei strandokat. Most arra kérjük az olvasókat, hogy szavazzanak.

Idén nyáron is meglátogatta a delmagyar.hu és a Rádió88 fotókommandója a Csongrád megyei strandokat, hogy megörökítsék a felejthető, vagy a felejthetetlen pillanatokat. Most csokorba gyűjtöttünk néhány képet, és arra kérjük az olvasókat, hogy szavazzanak.

2008 nyarán 54 alkalommal készítetünk fényképeket, 32 napon keresztül. Több száz személyről kétezernél is több fotót készítettünk. A nyár folyamán látogatóink a strandfotókat tartalmazó aloldalunkat nagyon szerették.

Arra bíztatjuk látogatóinkat, hogy nézzék át a képeket, és szavazzanak a legjópofább felvételre. A képek között találunk szép lányokat, aranyos babákat, jóképű fiúkat, vízbeugró fiatalokat, grimaszoló felnőtteket, játszó csemetéket, szamárfület mutató haverokat.

A szavazók strandbelépőket nyerhetnek a játék során. A Hodstrand a hódmezővásárhelyi szavazó részére ajánlott fel belépőket, a mórahalmi Erzsébet Gyógyfürdő családok részére kedveskedik a felajánlásával, a Ligetfürdő és a Sportuszoda pedig páros belépőket kínál.

Kattintson a szavazás helyére, nézze végig a képeket, kellemes perceket szerezhet vele magának, szavazzon egy jól megválasztott képre, mi pedig értesíteni fogjuk a végeredményről!

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!