Szeged és környéke

2008.09.17. 23:48

Szakértők szerint is megerőszakolták az asszonyt

Kommandósok fogták el azt a két férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy májusban megerőszakoltak egy kétgyermekes nőt. A négy feltételezett tettes közül kettőt szinte azonnal elfogtak, társaik most kerültek rendőrkézre.

Munkatársunktól

Kommandósok fogták el azt a két férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy még május 27-én a Sándorfalva és Ópusztaszer között található Sivatagi sörözőből társaikkal elhurcolta, és egy elhagyatott helyen megerőszakolta a vendéglátóhely alkalmazottját, egy kétgyermekes nőt. A fiatal, férjétől külön élő asszonyt napokig a Szegedi Tudományegyetem Pszichiátriai Klinikáján kezelték.

A rendőrség az áldozat, K. Julianna feljelentése után körözést adott ki a négy feltételezett tettes ellen, közülük kettőt szinte azonnal elfogtak. A Szegedi Városi Bíróság mindkettőt letartóztatta, bár családtagjaik szerint ártatlanok, jelenleg is rács mögött vannak. A most rendőrkézre került társaikat szintén letartóztatta a bíróság. Velük kapcsolatban ugyancsak azt mondták a hozzátartozóik, hogy ártatlanok.

Az elfogás pillanatai. Fotók: rendőrség

Az elfogás pillanatai. Fotók: rendőrség
A feljelentést szakértői vélemények is alátámasztják, ugyanis mind a négy férfi DNS-ét megtalálták az asszonyon.

K. Juliannát az elmúlt hónapokban többször megfenyegették, megpróbálták rávenni, hogy vonja vissza a vallomását, de kitartott, inkább elrejtőzött.

Az előzményekről itt olvashat.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!