Szeged és környéke

2008.09.09. 20:09

Szilvi kungfuzni tanul

Másfél hónapon keresztül, heti három-négy alkalommal, több mint kétórás edzéseken sajátította el a kungfu alapfortélyait, látványos harci elemeit Péter Szabó Szilvia.

Kancsár Tímea

– Utoljára gimiben volt rövid hajam – emlékezett a forráskúti származású Péter Szabó Szilvia, a NOX énekesnője. Egyéves kihagyás után nemcsak Szilvinek lett új frizurája, teljes arculatváltozáson ment át az együttes. Legfrissebb albumuk, az Időntúl legújabb videoklipjének forgatására az énekesnő igazi harcias amazonná változott. Másfél hónapon keresztül, heti három-négy alkalommal, több mint kétórás edzéseken sajátította el a kungfu alapfortélyait, látványos harci elemeit. A 26 éves énekesnő elárulta: gyorsan beleszokott a komoly fizikai munkát igénylő sportba. Hosszúra növesztett körmeinek épsége azonban gyakran aggasztotta. Emiatt saját kéztartást dolgozott ki, hogy a küzdelmek közben ne sérüljön manikűrje.

Péter Szabó Szilvi megtanulta a kungfu látványos elemeit Fotó: DM/DV

Péter Szabó Szilvia megtanulta a kungfu látványos elemeit
Fotó: DM/DV

– Fegyverellenes vagyok, nem veszek a kezembe se pisztolyt, se puskát – jelentette ki határozottan. Kilátogatott egy lőtérre is, de csak azért, hogy ne érje váratlanul, ha a klipforgatáson eldördül mellette egy fegyver. Szilvi kedvese is nagyon elégedett barátnője új, harcias stílusával, de azért nem bánja, hogy a NOX énekesnője otthon inkább a gyengéd oldalát mutatja.

Az új stúdióalbum lemezbemutató koncertje pedig október 24-én a Papp László Budapest Sportarénában lesz. A kétemeletes, monumentális színpadon – Magyarországon először – interaktív kivetítési technikát használnak majd: hőkamerákkal követik Szilvi minden mozdulatát.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!