Szeged és környéke

2008.09.25. 20:32

Tagadja a pofozkodást Magyar Anna

Szeged - Tagadja Magyar Anna - a Csongrád Megyei Önkormányzat elnöke -, hogy megpofozta dr. Csonkáné dr. Balda Ilona főjegyzőt. Azt mondta, hevesen vitatkoztak, de azóta rendezték "a dolog emberi oldalát" és mind a ketten békében dolgoznak együtt tovább.

Delmagyar.hu

Az elnök és a főjegyző között szerda délután pattant ki a veszekedés. Magyar Anna azt mondta: szakmai kérdésen vitatkozott össze kolléganőjével. Heves vita volt, valóban hangosan kiabáltak egymással, és a vitát még az irodák folyosóján is folytatták, de addig nem fajult el az ügy, hogy bármelyikőjük is megütötte volna a másikat. Azt gondolja, hogy le akarják járatni, azért tupírozták fel a történteket.

A főjegyző nem akart nyilatkozni a szerdán történtekről.

Az eset után a helyi MSZP-SZDSZ frakció vezetője Kozma József közleményt adott ki. Véleménye szerint a közgyűlés elnöke "oly mértékben sértette meg tisztségének, a közgyűlésnek és Csongrád megyének a méltóságát, hogy nem maradhat tovább vezetője, le kell mondania".

Délmagyarország / Délvilág hírek Keresse a témát a holnapi Délmagyarországban és Délvilágban is!

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!