Szeged és környéke

2008.11.14. 10:02

Gyilkosság Gyálaréten: a rendőröket is meglepte a brutalitás

Szeged-Gyálarét - Kettős gyilkosság történt szerda éste Gyálaréten - értesült a delmagyar.hu. Egy 22 éves férfi végzett élettársával és 9 hónapos gyerekével.

Delmagyar.hu

Néhány hónapos gyermekével, és élettársával végzett egy gyálaréti férfi. A rendőrség már őrizetbe vette a gyanúsítottat és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

A rendőrség elsődleges vizsgálata alapján M. Viktor egy családi veszekedés alkalmával baltával végzett élettársával V. Katalinnal, majd megfojtotta 9 hónapos gyereküket.

A 22 éves férfi a holttesteket ezután a ház hátsó udvarán ásta el. A férfi ezt követően úgy próbálta leplezni tettét, hogy maga ment be a rendőrségre bejelenteni élettársa és gyermeke eltünését. A rendőrség emiatt indított nyomozást, de miután szemlét tartottak a házban, a vérnyomok és a kertben a friss ásás miatt már gyilkosságra gyanakodtak.

A 22 éves férfi a kertbe ásta el élettársát, Katalint és 9 hónapos gyermekét

A 22 éves férfi a kertbe ásta el élettársát, Katalint és 9 hónapos gyermekét.
Fotó: Miskolczi Róbert

Még a tapasztalt rendőröket is megdöbbentette a brutalitás, ahogy a férfi elkövette a kettős gyilkosságot. Szekeres Tibor alezredes, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője elmondta: a 22 éves fiatalember az eltünések bejelenésekor ellentmondásba keveredett.

A rendőröket is sokkolta a brutalitás

A rendőröket is sokkolta a brutalitás.
Fotó: Miskolczi Róbert

Végül részletes beismerő vallomást tett. A férfi családi konfliktussal magyarázta a gyilkosságokat. Azt is bevallotta, hogy tette elött sokat ivott.

Címkék#gyilkosság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!