Szeged és környéke

2008.11.04. 18:06

Janics Natasa éhes, jönne haza

Szeged - Janics Natasa idegállapota, a Celeb vagyok, ments ki innen! többi szereplőjéhez hasonlóan egyre rosszabb. Azonkívül, hogy éhes, és az eső miatt egyfolytában vizes, még Keleti Andreával is összeveszett. Szőke András látszólag jól bírja a „kiképzést". Többek között barátja, Badár Sándor szurkol érte.

Bobkó Anna

„Sértődj meg, és a fejedre borítom az ételt! Az úrinő ott fekszik, és közli, hogy enni akar!" – ezt és ezekhez hasonló megjegyzéseket vágott Keleti Andrea [namelink name="Janics Natasa"] fejéhez a Celeb vagyok, ments ki innen! hétfő esti adásában. A táncos azt sérelmezte, hogy míg ő a lelkét is kiteszi a táborlakókért, Natasa csak fitymálni tudja az ételt, amit Andrea főz. A kétgyermekes családanya azt is felrótta az olimpikonnak, hogy nem mosogat, mert allergiás a mosogatószerre. „No comment!" – válaszolta Natasa, majd szitkozódva felviharzott a faházba, de előtte közölte, nem fog többé Andreához szólni.

A veszekedés után mindketten jól kisírták magukat, kisvártatva kibékültek. „Nem volt okos dolog összeveszni. Nem voltam jó passzban. Nati pedig ritkán van" – mondta el véleményét a történtekről Andrea.

Ha süt a nap, akkor bizony szükség van a leégéstől védő krémre, amit Janics Natasa is használ. Fotó: RTL Klub

Ha süt a nap, akkor bizony szükség van a leégéstől védő krémre,
amit Janics Natasa is használ. Fotó: RTL Klub

– Várható volt, hogy Natasának lesz egy ilyen kitörése. Erről beszéltem már korábban is: ha éhes, akkor teljesen lehetetlen vele kommunikálni – kommentálta az eseményeket Csányi Szilárd, Natasa vőlegénye, aki a Celeb vagyok, ments ki innen! délutáni műsorában – ahová a hírességek családtagjait, barátait hívják be – arról beszélt, hogy a sportolók burokban élnek. Ez nem azt jelenti, hogy mindenki a tenyerén hordozza őket, hanem: egyetlenegy feladatuk van, hogy kihozzák magukból a maximumot. Ehhez megkapnak minden lehetőséget. Ezért bizonytalanodnak el, ha máskor egyedül kell boldogulniuk. Szilárd elárulta: Natasa otthon sem főz, hiszen az edzőtáborokban naponta háromszori ellátást kap, és mosogatni is csak gumikesztyűben szokott, mert valóban allergiás a mosogatószerre. Szerinte menyasszonya szeretne hazajönni. Nagyon bízik benne, hogy az elsők között jöhet, ezért arra kéri a nézőket: ne szavazzanak rá.

Natasa éhes, jönne haza. Fotó: RTL Klub

Natasa éhes, jönne haza. Fotó: RTL Klub
Az ominózus veszekedés egyébként Natasának ártott többet. Az addig csendes lány felhívta magára a nézők figyelmét. Hétfőn este őt küldték bátorságpróbára.

Dzsungelkomédia

A tábor lakói között egy másik Csongrád megyei is nap mint nap megküzd az elemekkel. A Szentesről elszármazott [namelink name="Szőke András"]t többek között barátja és színésztársa, Badár Sándor várja haza. – Nem nézem napi szinten a műsort, de szurkolok Andrásnak, hogy végig tudja csinálni, pszichikai és fizikai szinten is el tudja viselni a nehézségeket – mondta a humorista. Véleménye szerint azok a feladatok, amelyeket a táborlakóknak végre kell hajtaniuk, elviselhetőek. Az emberi kapcsolatok sokkal veszélyesebbek egy-egy gusztustalan állatnál. Hogy a dzsungelben szerzett élményekről hallhatunk-e majd a Dumaszínházban, arra Badár nem tudott biztos választ adni.

Szőke Andrást többek között barátja és színésztársa, Badár Sándor várja haza. Fotó: RTL Klub

Szőke Andrást többek között barátja és színésztársa,
Badár Sándor várja haza. Fotó: RTL Klub

– Hogy valójában hogyan érezte magát András, az akkor derül ki, ha már hazajött. Lehet, hogy nem nagyon beszél majd az ottani dolgokról, de az is lehet, hogy elviccelődik rajtuk. Például majd azt mondja, megmarta egy kígyó, és ő közben arra gondolt: adandó alkalommal visszaharapja neki.

Jámbor tarantula

Az argentin dzsungelben rekedt celebeknek az éhségen és az elemeken kívül gusztustalan állatokkal is „meg kell küzdeniük". Veszélyesek lehetnek-e a kígyók, pókok és egyéb élőlények az emberre? – kérdeztük Veprik Róberttől, a Szegedi Vadaspark igazgatójától. – Minden állat veszélyes lehet az emberre, de azok, amelyek a műsorban szerepelnek inkább csak kellemetlenek. A rendezők biztosan figyeltek arra, hogy olyanokkal dolgozzanak, amelyek bár ijesztőek, nem okoznak súlyos sérüléseket. A boának például nincs méregfoga, a leguánnak pedig csak a karmai jelentenek veszélyt. Olyan póktartóról pedig még nem hallottam, akit a tarantulája megmart volna – magyarázta az igazgató.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!