Szeged és környéke

2008.11.13. 20:31

Janics: Nem gondoltam, hogy ennyire durva lesz!

Szeged - Milliókat kapott a szereplésért, rendesen evett, fürdőben tisztálkodott – többek között ezek a találgatások kerültek napvilágra Janics Natasa televíziós szereplésével kapcsolatban.

Bobkó Anna

Az olimpikon szerdán ért haza, elsőként lapunknak beszélt az igazságról és arról, amit a Celeb vagyok, ments ki innen! című RTL klubos műsor kamerái nem mutattak.

– Én sem turkálok más zsebében, az enyémbe se akarjanak belenézni – zárkózott el kérdésünk elől Janics Natasa. Arra voltunk kíváncsiak, mennyit kapott a szereplésért. Amint ugyanis a nézők meglátták olimpikonunkat a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban, számos találgatás látott napvilágot. Többek között az, hogy a celebek nem is a dzsungelben élnek, rendesen esznek, fürdőben tisztálkodhatnak, és a dzsungellétért több millió forintot kapnak.

Vőlegénye, Csányi Szilárd örült, hogy megölelhette Natasát. Fotó: Schmidt Andrea

Vőlegénye, Csányi Szilárd örült, hogy megölelhette Natasát.
Fotó: Schmidt Andrea

– A szerződés miatt sem beszélhetek arról, mennyi pénzt kaptam. De a kíváncsiskodóknak annyit elárulhatok, megdolgoztunk a pénzért. Nem gondoltam volna, hogy ennyire durva lesz – magyarázta az élsportoló, akit az éhezés viselt meg legjobban. – A forgatás elején luxusszállodában laktunk. Steaket ettünk, a medencében fürödtünk. A műsor készítői ezzel is a kontrasztot akarták erősíteni, hiszen a dzsungelben mindenről le kellett mondanunk. Itthon mindennap eszem édességet. Ott egyszer készíthettünk kókuszgolyót, abból is csak három darab jutott egy embernek – emlékezett vissza Natasa.

Bár a kamera végig forgott, a nézők végül csak azt láthatták, amit a készítők akartak. Így például azt sem mutatták, hogy Natasa két napig beteg volt, hányt, hogy kullancs ment a lábába, és hogy ő is jócskán kivette a részét a tábori munkákból.

A szegedi olimpikon a negatív élmények ellenére sem bánta meg, hogy elvállalta a feladatot, és a sok kritika sem foglalkoztatja. Eddig kizárólag sportolói csúcsteljesítményéről szólt a fáma, a műsor miatt viszont ő is a bulvárlapok címlapjára került. – Eddig is volt, aki szeretett, volt, aki nem. A műsor nem változtatott ezen. Nem bántam meg a szereplést, mert ki akartam próbálni magamat ilyen helyzetben, de soha többé nem vállalnék hasonlót – mondta nevetve Natasa, aki hazaérkezése óta újra csakis a sportolói teendőire koncentrál.

A játék igazi nyertese: Enikő

Igazságosnak érzi, hogy a nézők voksai alapján Keleti Andrea nyerte a játékot? – kérdeztük Janics Natasától. – Örülök neki, hogy Andi lett a dzsungel királynője. De ha én szavazhattam volna, inkább Andrást választom, hiszen ő sokkal közelebb állt hozzám. A játék igazi nyertese azonban Sütő Enikő volt, mert ő mehetett haza elsőként – mondta az olimpikon.

Címkék#Szeged
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!