Szeged és környéke

2008.11.09. 18:39

Lakatos Krisztián a legjobb hat között

Szeged - Lakatos Krisztián ismét továbbjutott a szombat esti Megasztár-döntőben. A jövő héten a legjobb hat között folytathatja a versenyt a TV2 produkciójában.

Kancsár Tímea

„Betöltöd a színpadot. Nagyon jó tulajdonságod, hogy tudsz nevetni, úgy magadon is, mint ahogyan mindannyiunkon. Stílusos vagy. Szeretem, amit csinálsz." „Könnyedén énekelsz. Nálam benne vagy a legjobb háromban." – Fenyő Miklós és Friderikusz Sándor ilyen és ehhez hasonló dicsérő szavait söpörhette be szombat este a TV2 Megasztár produkciójának legjobbjai között versenyző Lakatos Krisztián. A Bon-Bon együttes Valami Amerika című slágerét adta elő, speciális szvinges feldolgozásban. A 18 éves szegedi fiú finom kritikát is kapott:

– Amikor ma este először megláttalak, elhatároztam, hogy le foglak tolni. De egyszerűen képtelen vagyok rá, mert megint levettél a lábamról. Egyébként a letolás oka az lett volna, hogy elegem van a vendéglátós öltönyödből, meg ebből a dizájnból. Valami mást kérek. Egyébként meg kész vagyok tőled, állandóan – fogalmazta meg Eszenyi Enikő Krisztiánnak, mennyire értékeli, amit a fiú csinál.

Eszenyi Enikő szerint Krisztiánnak változtatnia kellene az öltözködésén. Fotó: TV2

Eszenyi Enikő szerint Krisztiánnak változtatnia
kellene az öltözködésén. Fotó: TV2

A hét fiatal versenyző filmslágereket énekelt, illetve külön, a fiúk és a lányok is előadtak egy-egy produkciót. A több mint kétórás show-műsor alatt négyszer mutatták be annak a három versenyzőnek a fényképét, akik a legkevesebb közönségszavazatot kapták. Krisztián mindvégig köztük volt. Ráadásul a nézők csak utolsóként láthatták produkcióját. Mindezek ellenére a szegedi fiú ismét meggyőzte rajongóit, simán továbbjutott. Jövő héten a legjobb hatban folytathatja a műsort – most Szecsődi Károlytól búcsúztak a többiek –, melyben duetteket fognak énekelni. A következő show-ban az előző három Megasztár győztesének, Tóth Verának, Molnár Ferenc Caramelnek és Rúzsa Magdinak a hangját is megcsodálhatják majd a nézők. Gáspár Laci is a fellépők között lesz, és olyan neves sztárvendégeket is meghívtak a műsorba, mint Szinetár Dóra, illetve Zsédenyi Adrienn.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!