Szeged és környéke

2008.11.02. 19:11

Nagy lábon él a Király: 48-49-es cipőt kell Kornélnak

Szeged - Nem a Photoshop műve, amit a képen látnak: a szegedi Király Kornélnak valóban hatalmas lába van. A 178 centi magas, 13 éves fiúnak már most 48-49-es cipőt kell venni, és itt még nincs megállás. Várhatóan egy-két számot biztosan nő még Kornél lába.

Kovács Kriszta

Ahogy a képen is látszik, a 40-es cipő egészen kicsinek tűnik a zrínyis kamasz lába mellett. Kornél azt mondta, még nem származott sem előnye, sem hátránya abból, hogy ilyen nagy lábon él. Talán hamarabb rálépnek a lábára egy zsúfolt buszon – viccelődött. Egy bosszúsága azonban valóban van: csak a sportboltokban találnak megfelelő méretű cipőt a lábára.

– Az amerikai kosárlabdasztár Shaquille O'Nealnek 57-es lába van, ahhoz képest nem is nagy az enyém! – mosolygott Kornél. – Az osztálytársaim nem piszkáltak emiatt: volt, hogy felvették a cipőmet, és abban bolondoztak, ami engem nem zavart, én is velük nevettem.

Kornél 49-es cipője mellett „eltörpül

Kornél 49-es cipője mellett „eltörpül" a 40-es Fotó: Segesvári Csaba
Sportcipőkből tehát nincs hiány a fiú gardróbjában. Még korcsolyából is kapni ekkora méretet. A többi cipővel azonban már más a helyzet. Általában a 48-as méret a legnagyobb az üzletekben. Azon felül sem alkalmi cipőt, sem bakancsot nem lehet kapni. Kornélék éppen ezért tanácstalanok: közeleg a tél, a vékony sportcipőben azonban biztosan fázni fog a lába.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!