Szeged és környéke

2009.04.19. 18:41

Munkát keresek a neten

Szeged - Ha munka nélkül maradt vagy éppen pályakezdő, a munkakeresés és -találás egyik legfontosabb területe az internet lehet. A pénz beszél ma egy konkrét példán keresztül mutatja be, miként állhat neki a hatékony keresésnek. Mi a www.workania.hu oldalt választottuk ki. Általában a többi álláskereső portálon is hasonló módon járhat el.

Munkatársunktól

Ülj le egy számítógéphez, amelyiken internet-hozzáférés van. 1. Írd be a keresődbe: www.workania.hu. 2. A központi boksz alatt a következő cikket találod: Önéletrajz. 3. Kattints a piros betűs részre: pár perc alatt létrejön a profil. 4. Kinyílik az Új önéletrajz létrehozása ikon, ahol egyszerűen kitölthető űrlapot találsz. Az önéletrajz létrehozása után lépj be felhasználói fiókodba: kattints a Belépés linkre (oválisan, kékkel bekeretezett rész), és add meg bejelentkezési adataidat (felhasználói név, jelszó). Belépés után korrigálhatod önéletrajzod, megváltoztathatod annak adatait, létrehozhatod idegen nyelvű változatait, valamint ellenőrizheted azt is, kinek küldted el. A honlap sok más egyéb hasznos szolgáltatást is kínál neked, többek közt létrehozhatod ajánlatközvetítődet. Ez egy újabb hatékony módszere az álláskeresésnek.
Ennél a módszernél a lényeg az, hogy megadd, milyen területen és pozícióban szeretnél dolgozni, az ajánlatközvetítő pedig kikeresi az általad megadott kritériumok alapján a legmegfelelőbb ajánlatokat. Az ajánlatközvetítő hasznos segítőtárs, elvégzi helyetted a keresést, így az időddel is takarékoskodik. Munkát keresek Felhasználói fiók használata, ajánlatközvetítő létrehozása. 1. Írd be a keresőbe: www.workania.hu. 2. A felső narancsszínű listában kattints a Bejelentkezés linkre. 3. Add meg bejelentkezési adataidat: név, jelszó (amelyet az önéletrajz létrehozásakor megadtál). 4. Beléphetsz felhasználói fiókodba. 5. Az oldal közepén az Állásajánlatok cikkben kattints a Saját ajánlatközvetítőm linkre (oválisan, zölddel bekeretezett rész). 6. Kinyílik az általad létrehozott ajánlatközvetítők listája, jobbra pedig megtalálod az Új ajánlatközvetítő létrehozása linket. 7. Add meg leendő munkáddal szemben támasztott feltételeidet: szakma (kategória), pozíció, megye, város, munkaidő (teljes stb.), végzettség, nyelvtudás. 8. Az oldal alján kattints az Elküldöm linkre. Az utolsó és egyben az egyik legfontosabb lehetőség álláskereséskor, hogy aktívan reagálsz az interneten meghirdetett állásajánlatokra. (Forrás: www.workania.hu)

Állásajánlatok, új menüpontok

1. Írd be a keresőbe: www.workania.hu., 2. A centrális keresőbokszban választhatsz a szűrési lehetőségek közül. 3. Ha a kategória (szakma) és a régió szerinti keresés nem hozott eredményt, válaszd a részletes keresést. 4. Új oldal nyílik meg az állásajánlatokkal. 5. Kattints az állásajánlatra, és máris elolvashatod a részletes feltételeket; amennyiben érdekel az ajánlat, küldd el önéletrajzod egyenesen a cégnek űrlapunk segítségével, illetve e-mailben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!