Szeged és környéke

2009.05.06. 23:38

Két kislányt rontott meg a Dorozsmán bujkáló férfi

Szeged - Öt és fél éves szabadságvesztésének letöltésére nem vonult be a fegyházba az a férfi, akit kedd délután fogtak el a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai Dorozsmán.

Munkatársainktól

A Csongrád Megyei Bíróság tavaly szeptemberben jogerősen 5 és fél év fegyházbüntetésre ítélte Czibi Antalt. A solti lakhelyű férfi két kislányt rontott meg 1996 és 2003 között – mondta Cseh Attila, a megyei bíróság elnökhelyettese. Az állami gondozott férfi ugyanannál a nevelőszülőnél volt, ahol a két kislány is. Amikor egy-egy lánnyal egyedül maradt, kihasználva erőfölényét, a 7 éves gyerekeket fajtalankodásra kényszerítette. A jelenleg 33 éves férfi évekig erőszakoskodott a kiskorú lányokkal anélkül, hogy lebukott volna.

Czibi Antal ellen 2005-ben indult eljárás, és csaknem három évig volt előzetes letartóztatásban. A tavaly szeptemberi jogerős ítélet után börtönbe kellett volna vonulnia, hogy a maradék büntetését is letöltse, de úgy döntött, inkább bujkál, mint hogy újra 2 és fél évre rács mögé kerüljön.

Információnk szerint a rendőrök fokozottan ellenőrizték a városrészt, sejtették, hogy a szemérem elleni erőszak miatt elítélt ott tartózkodik. Úgy tudjuk, a környéken lakók is segítettek, de tegnap hiába kérdezősködtünk annak a háznak a környékén, ahol a bűnözőt elfogták. A szomszédok meglepődtek, azt mondták, semmit nem tudnak a történtekről.

A 33 éves férfit elfogása után a Szegedi Fegyház és Börtönbe szállították.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!