Szeged és környéke

2009.07.19. 19:34

Fekete Beáta: A legszebb csatár

Szeged - Férfias témáktól sem jön zavarba a 23 éves Fekete Beáta: tudja, mi a les, s az autószerelésben is kezd jártasságot szerezni.

R. Tóth Gábor

Előbbit annak köszönheti, hogy korábban egy női focicsapat csatára volt – a hengereket és a dugattyúkat pedig autókereskedésben dolgozó párja révén ismerte meg közelebbről.

A mezőkovácsházi lány, akit 2007-ben a delmagyar.hu szépévé választottak olvasóink, ezúttal a vízben bizonyíthat, a Mórahalmi Erzsébet Gyógyfürdőben, ahol 8 lány 7 napon át 24 órában versenyez a Szépek szépe címért.

Itt már nem a kapusok, inkább a férfiak pulzusszámát emelheti az egekig. Később pedig a diákokét, feleltetéskor: az SZTE-n negyedéves, magyar szakos Beáta magyartanár szeretne lenni egy szegedi gimnáziumban.

Fekete Beáta, az online valóságshow versenyzője nem jön zavarba a férfias témáktól. Fotó: Vas András

Fekete Beáta, az online valóságshow versenyzője nem jön zavarba a férfias témáktól.
Fotó: Vas András

Szabadidejében egy nőnemű lénynek is kitüntetett figyelmet szentel: kedvence Jessica, a kis yorkshire terrier. Mellette az elbűvölő lány sokat serénykedik a konyhában is, egy kis telefonos segítséggel bármit elkészít. Hogy mit főz ki Mórahalmon, jövő szombattól kiderül – addig olvasóink mindennap megismerhetnek egy-egy résztvevőt.

Címkék#Szeged
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!