Szeged és környéke

2010.05.12. 22:38

Otthon lábadoznak a traktoros diákok

Ásotthalom - 8 napon belül gyógyuló sérülésekkel megúszta, és még hétfő este hazamehetett a kórházból az a két ásotthalmi diák, aki aznap délután szenvedett közlekedési balesetet a Bajai úton.

Munkatársunktól

Megírtuk: egy kamion ütközött egy pótkocsis traktorral a 28-as kilométerkőnél, az ásotthalmi elágazásnál. A balesetben a traktor fejre állt az úton, a kamion pedig a menetiránnyal szemben az út széli erdősávba csapódott. A jármű az erdészeti gazdaság tulajdona, és éppen oktattak vele: a két 18 éves tanuló fejsérüléseket szenvedett. – Már otthon vannak. Nemrégiben ballagtak; a jövő héten pedig szakmunkásvizsgára várjuk őket – tájékoztatott Andrésiné Dr. Ambrus Ildikó, a Bedő Albert Középiskola, Erdészeti Szakiskola és Kollégium igazgatója. – Szerencse, hogy nem történt nagyobb baj – hangsúlyozta. A baleset okairól nem akart „találgatásokba bocsátkozni", amíg nincs birtokában a hivatalos rendőrségi jegyzőkönyv. Szemtanúk szerint a kamion sofőrje elaludhatott, ezért rohant bele a mezőgazdasági járműbe – amelyet a helyszínelés és a teljes útzár feloldása után visszaszállítottak az iskolába. – Nagy kár ért bennünket, az biztos – hallottuk az igazgatótól. Várják a szakértőt, aki majd felméri, milyen károk érték a járművet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!