Szeged és környéke

2010.05.12. 21:00

Szatír erőszakolt a temetőben

Szeged - A Belvárosi temetőben erőszakolt meg és rabolt ki egy idős asszonyt az a férfi, akit nagy erőkkel üldöz a rendőrség, fantomképe kint van a temetőkben. Az Alsóvárosi sírkertben korábban történt szexuális erőszaknak megvan a gyanúsítottja.

Delmagyar.hu

77 éves asszonyra támadt egy 30–35 év körüli férfi a Belvárosi temető Bajai úti református részében április 20-án, délután 5 óra körül. A Szegedi Testamentum Temetkezési Kft. ügyvezetője megerősítette értesüléseinket: az idős asszonyt megtámadták, többször megütötték, ékszereit és pénzét elvették, megerőszakolták, leütötték.

Délmagyarország / Délvilág hírek Keresse a témát a csütörtöki Délmagyarországban és Délvilágban is!

Az ügyben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja a nyomozást. A rendőrség kéri, hogy aki a mellékelt grafikán látható férfit felismeri, vagy róla bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon (Szeged, Kossuth Lajos sgt. 22-24.) vagy hívja a 107-es, 112-es segélyhívószámok valamelyikét.


Az elkövető személyleírása: 30-35 év körüli, 180-190 cm magas, vékony testalkatú, ovális, hosszúkás, borotvált arcú. Rövid, oldalt és hátul felnyírt, barna hajú, ápolt megjelenésű férfi. Elkövetéskori ruházata: régebbi típusú zakó és nadrág, amely szintén tiszta volt.

A rendőrség a bejelentő adatait bizalmasan kezeli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!