Szeged és környéke

2010.06.18. 22:40

Apák napjára megtaláltuk a legjobbakat

Szeged - Csanádi György nyerte el a legjobb apa címet – őt tegnapi számunkban már bemutattuk, és megírtuk, hogy játékunkba 19 éves fia, Krisztián nevezte. Kádár Ferenc Szegeden élő biztonsági őr lett a legjobb nagypapa, a kispapa kategóriában pedig Monostori Nándor nyert – őket a feleségük nevezte a játékba, természetesen titokban.

Munkatársunktól

Szerkesztőségünkben köszöntöttük és ajándékoztuk meg apák napi játékunk nyerteseit tegnap: a legjobb apa Csanádi György lett, akit tegnapi számunkban már be is mutattunk, hiszen a 19 éves fia által beküldött 76 szelvénnyel ő a játék abszolút győztese is. A példaszerű apa-fiú páros mellett a másik két főszereplő – a kispapa és a nagyapa kategória győztese – valóságos „nőuralomban" él.

A legjobb „kispapa

A legjobb „kispapa", a szegedi Monostori Nándor feleségével és a 3 éves Nórával.
Fotó: Frank Yvette

– Az én számomat írtuk a játékszelvényre, mert ha őt hívták volna fel, hogy nyert, biztos azt hitte volna, valaki viccelődik – magyarázta Kádár Ferencné Magdi, akinek férje, Kádár Ferenc nyerte a játékot nagypapa kategóriában. – Igazából még a díjátadót megelőző este sem hitte el, hogy tényleg ő nyert. Pedig az ő életében Maja, a 17 hónapos kisunoka az első, aztán jön a lányunk, Timi, én pedig valahol a sor végén vagyok – nevetett a boldog nagymama. Azt is elmesélte, hogy párja akkor is felkel a kicsivel együtt, ha az előző éjszakát végigdolgozta, és teljes erőbedobással indul vele a játszótérre.

A legjobb nagypapa, Kádár Ferenc feleségével és 17 hónapos unokájával, Majával. Fotó: Veréb Simon

A legjobb nagypapa, Kádár Ferenc feleségével és 17 hónapos unokájával, Majával.
Fotó: Veréb Simon

Kispapa kategóriában szintén egy szegedi apuka, Monostori Nándor nyert, akit ugyancsak a felesége nevezett be, titokban. Őt 3 éves kislánya, Nóra és felesége, Monostoriné Nagy Rita kísérte el. Náluk is inkább az anyuka vitte a szót. – Kislányunk nagyon szeretett volna egy cicát, amit viszont a párom nem nagyon kedvel. Megbeszéltük a szomszédokkal, hogy náluk lakhat a macska, mi pedig etetjük és gondozzuk. Miután az állat többször is elszökött tőlük, Nándi mégis megengedte, hogy nálunk lakjon. Emlékszem, két napig szelídítette. Ez jellemző rá. A kislányunkért mindenre hajlandó. Már a kezdetektől kivette a részét a babaápolásból, a játékból, a fürdetés pedig a mai napig apás program – mosolygott az anyuka. A megye legjobb kispapája csak annyit tett hozzá: fordított helyzetben ő is benevezte volna párját.

A fődíjas „fiúk

A fődíjas „fiúk": Csanádi György és 19 éves fia, Krisztián.
Fotó: Frank Yvette

Vecsernyés Jánosné, a szegedi OTP Travel Kft. Utazási Iroda vezetője átadja a főnyereményt Dr. Csanádi Györgynek. Ő nyerte játékunkat, amelyben a megye legjobb apukáját kerestük. A legjobb apa 19 éves fiával három napot és két éjszakát tölthet a ceglédi, négycsillagos Best Western Hotel Aquarell wellness szállodában.

Fotó: Veréb Simon

Fotó: Veréb Simon
Apanap

Minden évben június harmadik vasárnapján van az apák napja. Az alkalomból szerveztük a játékot, amelyben kerestük Csongrád megye legjobb apukáját. Összesen több mint 600 szelvényt küldtek be olvasóink, amelyeken a versenybe jelölték hozzátartozójukat. Három kategóriában – kispapa, apa és nagypapa – osztottunk ki ajándékcsomagot, és átadtuk a „legjobb" címet tanúsító okleveleket. A legjobb apa címet és egyúttal a fődíjat, egy családi wellnesshétvégét a négycsillagos ceglédi Best Western Hotel Aquarellben Csanádi György nyerte, mert az ő fia küldte be a legtöbb (76) szelvényt. A fődíjat az OTP Travel Kft. ajánlotta fel, és tegnap Vecsernyés Jánosné, a szegedi utazási iroda vezetője adta át a
nyertesnek. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!