Szeged és környéke

2010.06.09. 19:52

Károly hisz a szerencséjében

Szeged - A szegedi Nagy Károly indította a 21. heti ötöslottó-sorsolást. Hitt a szerencséjében, és nyert. Az 1 millió forintból családját segítette, és utazásra is költene.

Munkatársunktól

Csongrád megyében érdemes a lottózás Fortunájával kacérkodni, legalábbis ezt bizonyítják azok a nyeremények, amelyeket az itteniek zsebelhettek be mostanában. Az utóbbi öt hónapban – a szerencseperc típusú akciók keretein belül – ugyanis 13 millió forintot és egy Skoda Yeti típusú személygépkocsit „könyvelhettek" el megyénk lakosai. A szerencsések között szerepel Nagy Károly is – a szegedi férfi a 21. heti ötös lottó indítójaként vihetett haza egymillió forintot. Károly 25 éve lottózik, volt már többször két- és háromtalálatosa, kétszer pedig négyese. – Ha legutóbb megjátszottam volna édesanyám halálának évszámát, ma már milliomos lennék – hallottuk a férfitól, aki így sem panaszkodhat. Az eddigi nyereményekből lakását újította fel, és volt feleségét, valamint három közös gyermeküket segítette ki. A mostani millióból pedig adósságát törlesztette, de jutott újra a családnak is, a maradékból pedig szeretne elutazni valahová, feltéve, hogy talál egy kedves hölgy útitársat.

A 21.  héten Nagy Károly indította a sorsolást – 1 millióval lett gazdagabb.

A 21. héten Nagy Károly indította a sorsolást – 1 millióval lett gazdagabb.
Aki Károlyhoz hasonlóan hisz a szerencsében, figyeljen: szombatig ugyanis naponta és óránként újra extra milliós nyeremények várják a játékosokat a lottózókban. A szerencseperc akcióban akár többször is nyerhetnek, hiszen az óra nyereményét azok között sorsolják ki automatikusan, akik az adott óra szerencsepercében küldték játékba a szabályoknak megfelelő szelvényüket. Ha tehát szeretnék milliós nyereményekkel indítani a nyarat, ne hagyjanak ki egy alkalmat sem, sőt akár naponta többször is lépjenek be a lottózókba játszani.

Nyerő napok: csütörtök, péntek, szombat

Csütörtökön a hatoslottó óránkénti nyereménye 2×2 millió forint, pénteken az ötösé óránként 3 millió forint, szombaton pedig a Kenón sorsolnak óránként 1 millió forintot. A pénteken feladott négymezős ötöslottó-szelvénnyel az országos akcióban való részvétel mellett többszörös eséllyel indulhatnak a játékosok a 2 milliárd 700 millió forintos halmozódó főnyereményért; továbbá nyeretlen vagy kifizetett nyertes átvételi igazolásukkal pályázhatnak a Nyárindító Nyeremények elnevezésű akcióban, amelyben 4 megyében összesen 11 millió forint készpénzt nyerhetnek.

(x)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!