Szeged és környéke

2010.06.13. 20:20

Zenebona a tápai falunapon

Szeged-Tápé - „Jövőre vizespóló-versenyt is rendezünk" – mondta Juhász Gyula, Tápé önkormányzati képviselője a szombat délutáni rekkenő hőségben a tápai falunapon a Búcsú téren.

Kiss Gábor Gergő

Itt rendezték az első tápéi motoros találkozót is: a 40 fokos meleg ellenére 20 motoros tette közszemlére járművét. A kétkerekűeknek szépségversenyt is rendeztek, talán nem meglepő, hogy egy Harley Davidson nyert.

Ezt követően a színpadon a táncoslányok – le a kalappal előttük – a kánikula ellenére is szórakoztatni tudták a közönséget. Az egyik legszórakoztatóbb program előadója az egyik tápéi magánház árnyas udvarán fellépő Pleskonics András volt. Zenéljünk együtt a háztartási eszközökkel! című one man show-ját általános derültség kísérte.

Mindent lehet hangszerként használni. Ezt bebizonyították a hétvégén Tápén. Fotó: Veréb Simon

Mindent lehet hangszerként használni. Ezt bebizonyították a hétvégén Tápén.
Fotó: Veréb Simon

A műanyag szivacsokon, kerti székeken vagy éppen a ház lépcsőjén ücsörgők megtudhatták, hogy tulajdonképpen a tehénbőgés és a fókahang is zene, valamint hogyan dobhatják fel a konyhában töltött perceket csináld magad hangszerekkel. Pleskonics András dallamot csiholt elő egy üres szardíniás-, egy édesítőtablettákkal teli műanyag és egy rizzsel megtöltött tejesdobozból is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!