Szeged és környéke

2010.10.19. 19:01

Az ABC polcára pisilt egy részeg Ásotthalmon

Ásotthalom - Egy élelmiszerboltban vizelt, majd egy félkilós baromfi párizsival akarta magát igazolni a kiérkező rendőröknek egy részeg férfi.

Delmagyar.hu

Hétfő este az egyik ásotthalmi élelmiszerboltból kértek rendőri segítséget, mert egy erősen ittas férfi az üzletben az egyik polcra vizelt, majd az ott lévő árut le is borogatta. Ezzel mintegy 30 ezer forint kárt okozott.

A helyszínre érkező egyenruhások igazoltatni akarták a bolt előtt dülöngélő embert, aki a személyi igazolványa helyett egy félkilós baromfi párizsit adott át a rendőröknek, majd el akart futni. A mozgással azonban gondjai voltak, ezért nem jutott messzire. A rendőrök elfogták és előállították.

A Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse rongálás vétség miatt indított ellene büntetőeljárást, míg az eltulajdonított párizsi miatt tulajdon elleni szabálysértés miatt tettek feljelentést a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!