Szeged és környéke

2010.10.03. 19:55

Detti kiesett a Megasztárból

Szeged - A Megasztár első döntője rögtön az egyik Csongrád megyei versenyző kiesésével zárult: Varga Detti búcsúzott az év hangja versenytől. A szegedi lány arcüreggyulladással állt színpadra, és bár a zsűri többször hangoztatta: ilyen betegen nagyon nehéz énekelni, a nézők nem szavaztak neki tovább bizalmat.

Timár Kriszta

Kiesett a Megasztárból az egyik szegedi versenyző, Varga Detti. A 21 éves lány arcüreggyulladással állt színpadra szombat este, nem is sikerült úgy a produkciója, ahogy kellett volna.

– Éneklés közben éreztem, hogy egyszerűen nem tudom koordinálni a hangomat – mesélte lapunknak tegnap Detti. Mint mondta: a műsor alatt a visszajátszásokban hallotta, hogy tényleg rossz volt a produkciója, de az utolsó percig remélte, hogy kap még egy esélyt, hiszen a zsűri kiemelte: nagyon nehéz ezzel a betegséggel énekelni. Nem így lett: Szeleczki Dáviddal álltak a zsűri elé, mint a két legkevesebb nézői szavazatot kapott versenyző, Presserék pedig inkább a fiút juttatták tovább.

Varga Dettinek (balról a második) szólt a búcsúdal a Megasztár első döntőjének végén. Fotó: TV2

Varga Dettinek (balról a második) szólt a búcsúdal a Megasztár első döntőjének végén.
Fotó: TV2

Detti, aki az adás után ki is költözött a Megasztár-házból, pár napot még a fővárosban tölt, a hét végén viszont várhatóan visszaköltözik Szegedre.

– Csalódott vagyok, hiszen tudom, hogy sokkal többre vagyok képes – mondta. – Éppen ezért nem adom fel: minden erőmmel azon leszek, hogy énekelhessek.

Stone sem jutott tovább az X-Faktorban

Nem jutott be az X-Faktor legjobb 24 énekese közé Stone. Az 50 éves szegedi énekes azonban nem csalódott. Mint mondta: a műsor miatt 32 év után letette a cigarettát, és sportolni is elkezdett – már ezért megérte részt vennie benne.

– Már látom, hogy van még mit tanulnom, főleg a színpadon vannak még hiányosságaim – fogalmazott Stone, aki bízik benne, hogy a versenynek köszönhetően újraéled karrierje, amely 30 éve kezdődött Szegeden.

– Írtam egy dalt. Remélem, hamarosan sokan megismerhetik majd a rádiókból – mondta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!